• 瀏覽: 11,552
  • 回覆: 85
  • 追帖: 2
可以pm detail嗎?   想做好耐又好驚   😁😁😁
謝謝!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
可否PM醫生資料??THANK YOU

回覆 引用 TOP

可以pm資料比我嗎?🙏🏼

回覆 引用 TOP

Pm details and price Plz

回覆 引用 TOP

你好,可以pm資料俾我嗎?謝謝你

回覆 引用 TOP

可以pm醫生資料嗎?

回覆 引用 TOP

可以pm醫生資料同價錢嗎?謝謝

回覆 引用 TOP

你好啊..請問可否pm醫生資料

回覆 引用 TOP

可以分享醫生資料及收費嗎? THX

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jaylaichoi 於 2019-9-18 05:17 PM 發表

之前上網睇左好多雙眼皮手術review,因為本身好怕痛同要化妝番工,所以都擔心做完手術對眼有排先好番,所以一直都冇做。前幾個月我同朋友都見到XX嘅雙眼皮廣告,見到好多人做完都好評,即時做完嘅圖都唔恐怖,決定試試佢。最後做完效過好好,好surprise! 性價比高,所以想分享下推介比大家。

果日約左上去免費諮詢,姑娘同我分析下對眼點做,亦都有講眼尾提升同開眼頭嘅詳情,但佢見到我個情況唔需要做, ...
你好阿 我想問下邊間整? 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jaylaichoi 於 2019-9-18 05:17 PM 發表

之前上網睇左好多雙眼皮手術review,因為本身好怕痛同要化妝番工,所以都擔心做完手術對眼有排先好番,所以一直都冇做。前幾個月我同朋友都見到XX嘅雙眼皮廣告,見到好多人做完都好評,即時做完嘅圖都唔恐怖,決定試試佢。最後做完效過好好,好surprise! 性價比高,所以想分享下推介比大家。

果日約左上去免費諮詢,姑娘同我分析下對眼點做,亦都有講眼尾提升同開眼頭嘅詳情,但佢見到我個情況唔需要做, ...
Pls pm me the detail and price thx

回覆 引用 TOP

引用:

可以分享醫生資料及收費嗎? THX

回覆 引用 TOP

引用:

就pm

回覆 引用 TOP

引用:

求PM

回覆 引用 TOP

Please pm thx

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]