• 瀏覽: 5,963
  • 回覆: 33
引用:
原帖由 草夠錢40歲退休 於 2019-9-18 11:13 PM 發表

9唔撚搭8
你柒到咁,又點會明!每個年代都有憂患,唔通每個年代生仔都折墮?

人蠢唔緊要,你仲要加埋柒,真係拜你老豆老母所賜。

我口臭 =\= 我冇道理!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
教得好咪得!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 clogalaxy 於 2019-9-18 10:38 PM 發表

冇仔女仲折墮不育扮唔生
現在D人生唔出就催眠自己,重白痴到想催眠身邊所有人(尢其老公),乜生仔害左小朋友,再走去養隻狗叫仔仔囡囡,叫自己做爸爸媽媽,痴q缐!喺度掩飾自己根本係一隻爛🍊

引用:
原帖由 YoYoWo 於 2019-9-18 11:38 PM 發表

現在D人生唔出就催眠自己,重白痴到想催眠身邊所有人(尢其老公),乜生仔害左小朋友,再走去養隻狗叫仔仔囡囡,叫自己做爸爸媽媽,痴q缐!喺度掩飾自己根本係一隻爛🍊! ...
冇計, 10年前香港每六對夫婦有一對不育, 而家可能五對有一對

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 草夠錢40歲退休 於 2019-9-18 02:53 PM 發表

你地應該檢討下前世做錯咩事搞到今世咁折墮
點解你又咁折墮嘅?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 草夠錢40歲退休 於 2019-9-18 02:53 PM 發表

你地應該檢討下前世做錯咩事搞到今世咁折墮
咁你做乜出世?

回覆 引用 TOP

年輕人自己都不能照顧自己,如何能夠了解養育下一代的問題?

所以,早婚不是好事!

年長後,自己有能力掌握自身生活後,要想的東西越來越多!上一代,下一代等等,年輕時不明白的,才開始有感覺!

今時今日,不少人二三十歲,還是生活在幻想中!可悲!

回覆 引用 TOP

教好就係沉默嘅一派。教唔好就係黑曱甴!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韓風可愛的主席 於 2019-9-18 04:02 PM 發表

個個年代都有啦,飛女,老泥妹,未聽過?
仲有魚蛋妹。

回覆 引用 TOP

未經歷過生活,日日打機,如何可以了解人生!

有人說,可能臨死前才了解甚麼是人生!

誰人未年青過?誰人未關心過?誰人沒有理想?

你念小學時都有理想,但到中學你會笑佢地小學雞!正如年長一代笑下一代一样!你唔明,正如小時小學雞一样,點解被姊姊笑一样!

回覆 引用 TOP

又係40岁退休呢個白撚痴,你老母弱智就唔好生啦,你老豆真折堕!

回覆 引用 TOP

你老豆老母生你出來真係折墮,生個on9出來。

回覆 引用 TOP

可悲

回覆 引用 TOP

曱甴天使比毒撚、廢青輪大米!其實係好事!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]