點解咁多男人唔接愛‧‧‧‧‧‧‧‧肥婆?

點解咁多男人唔接愛‧‧‧‧‧‧‧‧肥婆? E-mail 此主題給朋友

佢地真系好怕街上比人白合眼咩

醉愛肥豬囝

胖不是嫌棄理由!我只是覺得現在很多男人很膚淺!
熱賣及精選
點解日日都係你出呢d post

引用:
原帖由 yekkwokjay 於 2019-9-17 06:12 PM 發表

點解日日都係你出呢d post
我系肥婆

醉愛肥豬囝

引用:
原帖由 yeinlam 於 2019-9-17 06:13 PM 發表

我系肥婆
你唔係有男朋友喇咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yeinlam 於 2019-9-17 06:03 PM 發表

就好似女人唔接受悶男一樣!!

哈哈哈
因為肥lo

引用:
原帖由 yeinlam 於 2019-9-17 06:03 PM 發表

你食飯未呀?
食太多怕你比人白鴿眼!👀👀👀

引用:
原帖由 hk_vr 於 2019-9-17 06:18 PM 發表

就好似女人唔接受悶男一樣!!
點解咁多女人唔接愛‧‧‧‧‧‧‧‧肥囝?

醉愛肥豬囝

引用:

你的接受不代表我!肥婆先可愛

回覆 引用 TOP

肥既身材 唔好睇。難吸睛,所以基本唔會埋身,莫講要溝

D 肥肉好恐怖

回覆 引用 TOP

引用:

0Uec0n1bank呢?

回覆 引用 TOP

可能怕壓迫感

回覆 引用 TOP

引用:

幾多磅同幾高

回覆 引用 TOP

出街遇到啲仆街女人,大部分都係肥婆,所以有陰影,我諗好多港男都有同樣經歷。

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。