拍拖拍到長期糧尾 香討焦點

本主題由 hkpal 於 2019-9-17 09:28 PM 移動

拍拖拍到長期糧尾 E-mail 此主題給朋友

我大學畢業,做廣告,月入21k收入

因為同屋企人不和,一早搬左出黎自己住

計埋屋租、水電、生活費、車費、拍拖,一個月都無乜多餘錢洗

最初識左而家個女朋友,佢唔係大洗既人,會陪我食M記茶記既人

但自從一齊耐左後,就成日要求食西餐、自助餐,一餐都幾百過千

大時大節要買禮物,上次買左個LX手袋,洗左一半人工,結果唔夠錢就係咁碌卡,碌到一身卡數,還完一筆又有多筆。

最煩係依家月頭還卡數,月中交埋租就無錢,但月尾先出糧

結果一唔夠錢就係碌卡,碌到一身卡數

黎緊佢又生日喇,都唔知點算好

熱賣及精選
拿拿林申請多兩張卡

引用:
原帖由 trippletao 於 2019-9-17 05:57 PM 發表

大時大節要買禮物,上次買左個LX手袋,洗左一半人工,結果唔夠錢就係咁碌卡,碌到一身卡數,還完一筆又 ...
哈哈

回覆 引用 TOP

做愛一次都值500蚊

呢樣無計,睇送食飯。多D在家煮飯吧,唔單止平,開心好多

以上分析純粹本人斷估
並沒有任何理性或非理性根據
請勿隨意跟隨或參考
投資或投機可升可跌,可導致虧損或盈利
投資或投機前可參考所謂專家意見
專家對各下的投資盈虧並沒有任何責任
如有需要,可高聲呼叫『唔好』向大戶救助

回覆 引用 TOP

同佢開心見誠禁傾 以大家將來做前題

回覆 引用 TOP

中出即飛啦

你諗住拍拖唔使錢?

回覆 引用 TOP

分手啦…你唔係忍佢呀嘛?
忍唔到一世架…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 trippletao 於 2019-9-17 05:57 PM 發表

大時大節要買禮物,上次買左個LX手袋,洗左一半人工,結果唔夠錢就係咁碌卡,碌到一身卡數,還完一筆又 ...
你呢啲狀況同叫雞叫到一身卡數,有乜很嘢分別呀!?

你咩住幾多條卡數?記住唔好淨還min pay,無底深淵

引用:

無錢學人溝極品港女有排你受

回覆 引用 TOP

咁落去會好唔得,樓主諗清楚先,她是否可以與你組織家庭,一起玩洗錢無問題,但都要收支平衡

回覆 引用 TOP

同佢傾下吧。
一段關係如果只建基於物質上,就如把大廈起於浮沙上,好快會沉.....

回覆 引用 TOP

做黑衣人,打打殺殺每次一萬

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。