• 瀏覽: 4,002
  • 回覆: 26
朋友打完pico,我見佢斑同印都淡左好多!
連面色個tone都好似白左咁
佢話今次佢打斑係連美白同保濕既treatment一齊做,可能因為咁效果好左
想知有無人試過咁做?係咪疊住咁做效果會仲好?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
照計應該係嫁,皮膚補夠水,打斑可以打高d能量都唔怕,downtime時間會短左,無咁容易反黑,
效果會比較出

同意樓上
尤其打laser依D會令皮膚好乾
保濕返好重要
我自己打laser都有搭保濕treatment
個陣join package有埋美白防曬丸
所以都有食,希望會白到啦

我都係連保濕一齊做 一來做完會好乾 乾到甩皮
二來打完激光皮膚要夠水先可以好好修復 修復得好先好效果 唔保濕就等於哂左個treatment

樓上係講得岩,我係cosmax見過醫生,睇過我d斑係比較岩打picoplus,
我最尾打呢隻都係同埋美白同保濕treatment一齊做(唔知同你朋友係咪做同一隻呢XD),係真係肉眼都睇得出有分別,之後諗住keep住去打啦

引用:
原帖由 sobasaq 於 2019-9-17 04:47 PM 發表

同意樓上
保濕返好重要
我係做左美白保濕再打斑,係真係無咩再反黑,同埋無咁易乾的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 拎毛 於 2019-9-17 04:40 PM 發表

照計應該係嫁,皮膚補夠水,打斑可以打高d能量都唔怕,downtime時間會短左,無咁容易反黑,
效果會比較出
原來係會咁,咁唔怪得疊加一齊做啦
我本身好鬼乾,睇黎應該無得直接就咁打orz

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 daisypig 於 2019-9-18 10:18 AM 發表

我都係連保濕一齊做 一來做完會好乾 乾到甩皮
二來打完激光皮膚要夠水先可以好好修復 修復得好先好效果 唔保濕就等於哂左個treatment
都係既,一般係咪要先做保濕再打斑/打斑後先再做會好D?
唔知次序關唔關事呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kellywg70 於 2019-9-18 12:45 PM 發表

樓上係講得岩,我係cosmax見過醫生,睇過我d斑係比較岩打picoplus,
我最尾打呢隻都係同埋美白同保濕treatment一齊做(唔知同你朋友係咪做同一隻呢XD),係真係肉眼都睇得出有分別,之後諗住keep住去打啦 ...
3隻一齊做會唔會好貴呀?我未試過cosmax,
不過上網見人講呢間都幾出名,有埋full time 醫生駐場
有機會都想try下…

打皮秒會好幹,我係加埋冰冰針,水光槍一齊打

前後做都無問題 打激光前後都要注重保濕 缺一不可
不過打前我會加防敏/消炎既野搽
之後搽既野潤D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sobasaq 於 2019-9-17 04:47 PM 發表

同意樓上
保濕返好重要
幾正咁 個package係點咖?

引用:
原帖由 咸蛋黃加咸蛋 於 2019-9-18 01:57 PM 發表

3隻一齊做會唔會好貴呀?我未試過cosmax,
不過上網見人講呢間都幾出名,有埋full time 醫生駐場
有機會都想try下…
你可以試下佢個promo ah,我都係第1次join,所以reg左見醫生先,
先知呢隻pico有半價$3000, 而家仲送埋美白同保濕treatment
都做得幾舒服,你當入門treatment試下都幾好,我都係試完覺得岩先join
難得一次過試到幾隻ma XD

引用:
原帖由 Scarlettwong10 於 2019-9-18 02:10 PM 發表

打皮秒會好幹,我係加埋冰冰針,水光槍一齊打
我都係試完pico前做補濕treatment補夠水同做美白,發現唔會點痛tim呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wooluuwooluuuu 於 2019-9-18 06:59 PM 發表

幾正咁 個package係點咖?
個package有3次fotona laser
再加3次bellasonic
同送1盒美白丸&防曬丸
$4XXX左右, B記黎
因為之前去玩曬到黑又出斑, 希望做完可以白返啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]