[100%愛情自玄其說] 各位女士點睇呢個師兄?

各位女士點睇呢個師兄? E-mail 此主題給朋友

以下是一個失婚男自白(來自同一人),是否錯一定在女方?

自白一:
"男人最痛是放在心裏痛.
朋友講不得, 父母講不得.

結婚後才發現太太唔愛自己, 愛的是她自己而非我.  
一直以為被騙太太愛我, 才向我提出結婚...
好人好姐, 攪出這段K型婚姻, 尊嚴全無...
感覺被人出賣了, 出賣感情, 不尊重婚姻...為的只是她個人利益.  
這樣婚姻是否要迫人發瘋自殺嗎?

我前世欠你一世嗎?  是你前世殺父仇人嗎?  無端端的這樣對我報復?
你唔愛我, 當初我亦非你不娶,
我屋企得我一粒仔, 父母當我真結婚, 送乜送乜比新抱, 樣樣禮節、東西都做足.
你為什麼要呃我父母...要他倆老空傷心?  令父母擔心...我很對不起爸媽之恩...
令父母蒙羞, 令他們在親友前抬不起頭!?

出街見其他人拍拖都恩愛, 但我們只會一前一後!?...
為什麼放工後只剩自己一人食飯...?
為什麼總是迴避我, 不是借故出差, 每個星期天都只陪父母姪兒?  只剩我一個...
婚姻生活, 名存實亡...

最後轉工為你、遷就你.  做什麼都無法改變現況,
其實我真很倦、很不喜歡這份工的, 我堅持有用嗎?

原來唔喜歡一個人, 你替她(太太)做什麼, 她也不珍惜.
很倦! 內心爭扎, 為什麼要維持這關係...

男人唔壞, 女人唔愛!  我信了!"

自白二:
"依家女人唔係真女人...  係中性人...

無情無欲不知所謂.."

熱賣及精選
引用:
原帖由 期雲再現 於 2019-9-16 09:02 PM 發表

以下是一個失婚男自白(來自同一人),是否錯一定在女方?

自白一:
"男人最痛是放在心裏痛.
朋友講不得, 父母講不得.

結婚後才發現太太唔愛自己, 愛的是她自己而非我.  
一直以為被騙太太愛我, 才向我提出結婚...
好人好姐, 攪出這段K型婚姻, 尊嚴全無...
感覺被人出賣了, 出賣感情, 不尊重婚姻...為的只是她個人利益.  
這樣婚姻是否要迫人發瘋自殺嗎?

...
「結婚後才發現太太唔愛自己」

條女係街度執㗎?你冇感覺??

回覆 引用 TOP

好麻煩

回覆 引用 TOP

大家會否覺得男方可能都有問題?

引用:
原帖由 期雲再現 於 2019-9-16 10:50 PM 發表

有問題啊。問題在他。唔夠果斷。。如果系我性格。唔愛我。我一系離婚。一系我出去找個愛我既。。使乜搞到世界未日甘。。佢地應該未有子女吧。。甘仲好決定先。。

回覆 引用 TOP

哈哈哈
1:點解有咩唔可以同屋企人朋友講呢?
我身為一個熱血擼腳大漢,有咩都會同人講ge

2:老婆自己揀,仆街唔好喊

回覆 引用 TOP

唔愛就離婚吧,人生無幾多過十年

利申:已離婚

回覆 引用 TOP

而家男小女多,出去識過一個啦!

回覆 引用 TOP

師父教落,一周一Q,如果冇?睬尻佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 期雲再現 於 2019-9-16 10:50 PM 發表

男方得條賓州有感覺!

算數啦,分手啦

回覆 引用 TOP

呢個師兄柒頭就係你🤭

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2019-9-16 11:36 PM 發表

男方得條賓州有感覺!
照佢咁講,應該連行房都無份,要靠自給自足! 你話佢幾十歲人係唔係低低地?

失敗男人的自白

45 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。