做得sp就注定一方到最後都會離場?

做得sp就注定一方到最後都會離場? E-mail 此主題給朋友

大概兩年前同當時嘅男友啱啱分咗手,之後係交友apps認識咗佢,誤打誤撞仲做咗佢SP。
我初時以為大家嘅關係可以好Casual,而我亦只係純粹想搵個男人攬下錫下同解決下性需要。
但當日子耐咗佢好似開始對我慢慢厭倦之後更加無再搵我,我亦都冇埋佢contact。
之後我先發現原來我好掛住佢,甚至可能有少少中意佢。
我承認我係想搵返佢,亦都有諗過好唔好再搵過個,但再搵個個亦可能都只會係個循環,同埋又會有好多顧慮,再唔係可能真係要修心養性。

熱賣及精選
想咪搵囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tanyahk 於 2019-9-15 07:43 PM 發表

大概兩年前同當時嘅男友啱啱分咗手,之後係交友apps認識咗佢,誤打誤撞仲做咗佢SP。
我初時以為大家嘅關係可以好Casual,而我亦只係純粹想搵個男人攬下錫下同解決下性需要。
但當日子耐咗佢好似開始對我慢慢厭倦之後更加無再搵我,我亦都冇埋佢contact。
我承認我係想搵返佢,亦都有諗過好唔好再搵過個,但再搵個個亦可能都只會係個循環,同埋又會有好 ...
肉便器痾得多梗係會悶喇

再見了.........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tanyahk 於 2019-9-15 07:43 PM 發表

我承認我係想搵返佢,亦都有諗過好唔好再搵過個,但再搵個個亦可能都只會係個循環,同埋又會有好 ...
我勸你唔好再做大眾雞,認真的男人絕對接受不了

樓上師兄講得冇錯
我都覺得你應該好好地找個男人正常發展下去

樓主今年幾大?

寂寞搵人陪下咪好囉。之後再搵

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Superok8888 於 2019-9-15 08:56 PM 發表

樓上師兄講得冇錯

樓主今年幾大?
幾大都係死,佢之前d野一定要保密

大家成年人各取所需!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-9-15 08:30 PM 發表

我勸你唔好再做大眾雞,認真的男人絕對接受不了
一日大眾雞,一世大眾雞.
做一次性行為的大眾雞,也是大眾雞.

樓主純粹想搵個男人攬下錫下同解決下性需要.
這做SP沒錯.
不求一生一世愛一個人.

其實分得手的,都是SP.
如你前男友,又如何?都分手了.
有感情就不要分手.

觀樓主的說話,做過2人的性伴侶,沒一個是男朋友.

回覆 引用 TOP

引用:

要介意,就介意你和其他男人有性接觸.

有什麼理由,接受你前男友搞你,介意男SP搞你?
有什麼理由,接受你做過別人女友,介意你做過別人的女SP?

你有性經驗是事實,給過2個男人上床是事實,
分什麼前男友,男SP,分來有什麼用?

反正沒一個男人,想將來"持續"擁有你,你明嗎?
離不離場?你求的是什麼?
結婚都有人離婚,SP想一生一世?
上床就上床,沒人想持續面對你一輩子,別自作多情.
別人有權放棄你,找其他女人.你只是性伴侶.有什麼話語權?

回覆 引用 TOP

其實我覺得做雞好過做sp
做雞都叫有錢收
做sp唔知可以得到d咩
除左性病之外

引用:
原帖由 Superok8888 於 2019-9-15 08:56 PM 發表

樓上師兄講得冇錯

樓主今年幾大?
已經28了...
其實原本都無諗住要做人地嘅sp
只係經歷過上一段感情,被前男友踩到一文不值到最後仲同咗第二個一齊,果時真係好傷心。
之後已經對愛情無咩信心,甚至有啲心灰意冷,
所以先開始「不求名分但求開心」
但原來到最後都係都係唔開心得幾耐

引用:
原帖由 tanyahk 於 2019-9-15 10:57 PM 發表

已經28了...
其實原本都無諗住要做人地嘅sp
只係經歷過上一段感情,被前男友踩到一文不值到最後仲同咗第二個一齊,果時真係好傷心。
之後已經對愛情無咩信心,甚至有啲心灰意冷,
所以先開始有不求名分但求開心嘅心態 ...
所以我說,找終生伴侶,最好找女生沒拍過拖,沒性行為.

看你情況,已經受傷,你的觀念已經被別的男人改變了.
那已經不是"原本的你".

現在什麼開放年代,
可惜,很多受情傷,想法受了衝擊,
便失去對愛情的需求.多得那些賤男天真女.
令到很多女生不相信愛情一生一世.
令到很多女生從事性工作.有錢有性(有男人搞自己滿足自己).
令到很多女生做性伴侶.

28歲都可以繼續揾sp架,仲有市場既

何必呢~

回覆 引用 TOP

请联系我

回覆 引用 TOP

62 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。