• 瀏覽: 13,877
  • 回覆: 142
  • 追帖: 1
拍拖半年了,熱戀期過後,開始平淡
少拍拖出街玩,少傾電話,少約食飯
兩個都番shift, 真係好難得一齊放假
中秋節,都係同2邊家人食個飯,
就各自回家休息....
無一齊賞月, 無一齊玩燈籠
昨晚我訓唔著, 想wtsap同佢傾下計,
但佢又同朋友傾緊電話....

我習慣了,這一種拍拖關係。
我會遷就佢番工攰,所以食飯時唔講太多我工作上既事,等佢安靜下。
我又會遷就佢住得遠,唔洗佢送我回家,叫佢搭車走先。
知道佢同班老死成日去飲酒玩到半夜3 4點先回家,我都唔再管佢啦

有時半夜都會想喊,因為我遷就包容得過了位,好似失去自己了。
我成日說服自己, 戀愛係雙向的,我包容佢既同時,佢都包容我好多缺點
我知佢係愛我的,我想繼續努力去經營。

熱賣及精選
引用:
原帖由 等等等一陣 於 2019-9-15 09:22 AM 發表

就各自回家休息....

我會遷就佢番工攰,所以食飯時唔講太多我工作上既事,等佢安靜下。
我又會遷就佢住得遠,唔洗佢送我回家,叫 佢搭車走先。
知道佢同班老死成日去飲酒玩到半夜3 4點先回家,我都唔再管佢啦

有時半夜都會想喊,因為我遷就包容得過了位,好似失去自己了。
我成日說服自己, 戀愛係雙向的,我包容佢既同時,佢都包容我好多缺點
我知佢係愛我的,
我想繼續努力去經營。
咁咪幾好...仲喊?

引用:
原帖由 等等等一陣 於 2019-9-15 09:22 AM 發表

就各自回家休息....

我又會遷就佢住得遠,唔洗佢送我回家,叫 ...
只能夠講,妳唔夠索!

引用:
原帖由 TRruth 於 2019-9-15 09:28 AM 發表

咁咪幾好...仲喊?
佢會欣賞我為佢所做的嗎?
佢知道我忍讓左佢好多嗎?

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-15 09:45 AM 發表

只能夠講,妳唔夠索!
可能係,只係我都覺得大家拍拖都可以有自己生活圈子

一定要忍耐,收到佢派喜帖時要扮無所謂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 等等等一陣 於 2019-9-15 01:38 PM 發表

可能係,只係我都覺得大家拍拖都可以有自己生活圈子
胸姦奶是必然的!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 等等等一陣 於 2019-9-15 13:37 發表

佢可能唔知,因為佢唔覺,而妳又無同佢講。

分手啦,你地吾係一齊,係扮一齊

回覆 引用 TOP

引用:

就各自回家休息....

離分手不遠了!同朋友玩到3.4點都吾陪你,你揾佢,佢又同其他人傾電話?如果真係愛你,除左工作之外,應該將你放第一位噶,會無時無刻都想同你一起噶,才半年就已經甘淡……應該無可能結婚了,就算勉強結婚,你都係多數時間獨守空房噶啦,佢吾愛你,你醒下啦

可能對方根本唔愛你?💔😨😭

引用:
原帖由 等等等一陣 於 2019-9-15 01:37 PM 發表

又辛苦,又唔開心。你係耶穌嗎?

引用:

就各自回家休息....

會唔會係同你格得劍多,偶爾想搵女人開心一下?

回覆 引用 TOP

正常會好想常常見,黏埋一堆堆。咁平淡,好大機會散。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]