• 瀏覽: 5,444
  • 回覆: 15
飲太多會唔會唔好?

回覆 引用 TOP

我無飲喎,我淨係食maternx 補充營養咋!

回覆 引用 TOP

我諗對身體有害就未至於 所有野都要適可而止 如果有BB食太多可能oversize 因應返個人需要最好

回覆 引用 TOP

真係睇情況,我坐月一日一包or隔日一包,依家有時M後都會飲一兩包花膠滴雞精補下

如果有時間(大約4個鐘),自己整,我通常一個禮拜整一次俾老婆飲

我個時係飲安嬰媽媽奶,同食dha

回覆 引用 TOP

red blue

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leaf852 於 2019-9-13 07:02 PM 發表

真係睇情況,我坐月一日一包or隔日一包,依家有時M後都會飲一兩包花膠滴雞精補下
icic,你身體本身係OK定係成日病果種? 我係想補下身咁為主咋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 李永良 於 2019-9-13 10:00 PM 發表

如果有時間(大約4個鐘),自己整,我通常一個禮拜整一次俾老婆飲
嘩! 真係好老公!! 叫我老公煮佢會直接拎錢講買比我XD

引用:
原帖由 kakawongB 於 2019-9-15 22:06 發表

嘩! 真係好老公!! 叫我老公煮佢會直接拎錢講買比我XD
我老婆都有訂,未攞貨。
我始終覺得自己整會~乾淨~點,而且好簡單,最多都係15鐘時間就燉得。

回覆 引用 TOP

我諗無乜特別身體問題既人一星期3-4包都夠啦掛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leaf852 於 2019-9-13 07:02 PM 發表

請問花膠滴雞精係咪真係對皮膚好?邊隻買到?thanks

引用:
原帖由 amilie.ff 於 2019-9-16 07:01 PM 發表

請問花膠滴雞精係咪真係對皮膚好?邊隻買到?thanks
皮膚係會好過食普通滴雞精 御X堂既貨正常萬零都有我諗

回覆 引用 TOP

我都有飲過媽媽奶,美X臣出個隻,聽TALK送既

回覆 引用 TOP

我係每日2包,Yoko Tsang 果隻OK,飲多都唔會肥

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]