• 瀏覽: 11,288
  • 回覆: 70
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 sesamebun01 於 2019-9-12 11:09 AM 發表

你下次結婚,一定要夾下。其實屬相命格唔夾,婚後就會顯現。合婚格局有八大 「和合命格」。

四吉:生氣,延年,天醫,伏位。
四凶:絕命,五鬼,禍害,六煞。

有大約 50% 的結婚夫婦是不合的。我有無聊統計過我身邊的朋友同學,十分準確。你下次結婚記住算一算先。 ...
多謝🙏🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2019-9-12 11:46 AM 發表

十二年冇生仔女,?
緣份未到掛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 炎夏關冷氣 於 2019-9-12 11:52 AM 發表

加油💪🏼相信明天會更好
多謝🙏🏻

回覆 引用 TOP

我今年第十一年,十年係分水嶺,第十年先發覺有問題,而家嘗試繼續,我都唔知將來點。

人生冇話冇咗邊個唔得的 ,有首國語歌「十年」好現實好有意思

回覆 引用 TOP

祝福 從新上路。

引用:
原帖由 Superladyz 於 2019-9-12 03:46 PM 發表

我今年第十一年,十年係分水嶺,第十年先發覺有問題,而家嘗試繼續,我都唔知將來點。
點都好,儘量令大家關係轉好,我都知好難,但要試,我在3年前已有今天的想法,我儘量避開唔好諗,但點知更嚴重,加油呀

引用:
原帖由 喃嘸阿彌陀佛 於 2019-9-12 08:48 PM 發表

祝福 從新上路。
多謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 VBCONMON 於 2019-9-12 11:11 PM 發表

點都好,儘量令大家關係轉好,我都知好難,但要試,我在3年前已有今天的想法,我儘量避開唔好諗,但點知更嚴重,加油呀
多謝你!但我仲未知自己應該放係乜位置先恰當。想走近又怕,想走遠又可惜。

引用:
原帖由 Superladyz 於 2019-9-12 11:18 PM 發表

多謝你!但我仲未知自己應該放係乜位置先恰當。想走近又怕,想走遠又可惜。
一個人永遠諗唔通的,搵密友傾下啦。一定可以解決的,唔好諗埋一邊

從新出發啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 VBCONMON 於 2019-9-12 11:19 PM 發表

一個人永遠諗唔通的,搵密友傾下啦。一定可以解決的,唔好諗埋一邊
道理其實明,知易難行。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sesamebun01 於 2019-9-12 11:09 AM 發表

你下次結婚,一定要夾下。其實屬相命格唔夾,婚後就會顯現。合婚格局有八大 「和合命格」。

四吉:生氣,延年,天醫,伏位。
四凶:絕命,五鬼,禍害,六煞。

有大約 50% 的結婚夫婦是不合的。我有無聊統計過我身邊的朋友同學,十分準確。你下次結婚記住算一算先。 ...
若言個個對左八字先結相信離婚率起碼降一倍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2019-9-12 11:46 AM 發表

十二年冇生仔女,?
無兒無女人生點都系缺少左d野

回覆 引用 TOP

好有勇氣。可幸沒有兒女可以灑脫點。恭喜重生。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]