老公2年幾冇搞過我點算好?

老公2年幾冇搞過我點算好? E-mail 此主題給朋友

自從生完bb後,老公就冇再掂過我。佢睇咸片都唔搞我...初初覺得生完bb忙左唔搞係正常,但個女今年已經2歲幾....自從bb出世後大家係多左爭吵,佢而家出街手都唔會拖我,心裡只有個女。
我唔知點開口問佢... 佢係咪唔再愛我

熱賣及精選
唔愛都會搞。如果唔搞。一系身體唔得。一系就對你不滿。帶點恨

主動幫他脫褲,
然後用你的嘴巴,含能吹蕭.

坦白同佢溝通下啦,你估估下都冇意思㗎
我同另一半都冇呢啲關係,但感情依然很好,所以搞唔搞野同感情唔一定有關係。有啲情侶/夫妻有性關係亦唔代表佢哋感情好

回覆 引用 TOP

訓覺時試下同親密d,多d攬攬錫錫,睇下佢有無反應

引用:
原帖由 晚間巨大的留言 於 2019-9-11 11:57 PM 發表

主動幫他脫褲,
然後用你的嘴巴,含能吹蕭.
最好的行動

回覆 引用 TOP

無可能咁耐唔攪,一係唔得,一係有外援。

引用:
原帖由 fb85e8e4e190e6 於 2019-9-11 10:47 PM 發表

自從生完bb後,老公就冇再掂過我。佢睇咸片都唔搞我...初初覺得生完bb忙左唔搞係正常,但個女今年已經2歲幾....自從bb出世後大家係多左爭吵,佢而家出街手都唔會拖我,心裡只有個女。
我唔知點開口問佢... 佢係咪唔再愛我 ...
自己搶攻,著性感內衣,除佢條褲,含佢條J,再推低佢,坐上去!
如果佢咁都推開你咁就即系唔再愛你,我勸你自己出去搵人攪

回覆 引用 TOP

首先要試下 夫妻兩人共浴

直接問佢,幾耐未搞過你?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 luvMYpurple 於 2019-9-12 01:12 PM 發表

無可能咁耐唔攪,一係唔得,一係有外援。
佢應該自己打飛機解決
寧願打飛機都唔搞我。。。我係咪真係咁差😫

引用:
原帖由 平衡生活 於 2019-9-12 02:19 PM 發表

首先要試下 夫妻兩人共浴
屋企冇浴缸。。。難d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-9-12 07:21 AM 發表

訓覺時試下同親密d,多d攬攬錫錫,睇下佢有無反應
個女睡我地中間。。。好少機會喺我隔離

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-9-11 11:39 PM 發表

唔愛都會搞。如果唔搞。一系身體唔得。一系就對你不滿。帶點恨
其實呢2年幾真係嘈多左交。。。我都覺得佢冇以前咁錫我

引用:
原帖由 fb85e8e4e190e6 於 2019-9-13 00:11 發表

佢應該自己打飛機解決
寧願打飛機都唔搞我。。。我係咪真係咁差😫
你哋之間一定有問題,樓主要同老公認真傾吓!

回覆 引用 TOP

38 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。