重遇ex

重遇ex E-mail 此主題給朋友

相隔數年重遇佢,大家對望笑一笑,就走左。但唔知點解依然有心跳感覺。

當年係帶著遺憾分開既,矛盾一生呢一首歌可以形容當時既情況。
但,此刻我已經.....結婚了

佢同我講:遺憾,佢一直單身。

其實我一直同自己講:或者,佢就係人地所講每個人可能心裡有一個最愛既人,但陪伴一生既未必係自己最愛的。

熱賣及精選
所以我早就知道,
找終生伴侶,最好對方沒有愛情和性經驗.
當明白以上,
若有了,受傷那個很大機會是自己.
心裡面,會有一個人是你想愛到斷氣那一刻.
從一而終,心裡只有一個她.

得不到那個 一般最掛念 或許這麼說 大家好過一點
只恐怕你與我 終於也發現 恨那日那天 不肯心軟
https://www.youtube.com/watch?v=3BHjwUDczPI

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SMN0617 於 2019-9-10 12:35 AM 發表

相隔數年重遇佢,大家對望笑一笑,就走左。但唔知點解依然有心跳感覺。

其實我一直同自己講:或者,佢就係人地所講每個人可能心裡有一個最愛既人,但陪伴一生既未必係自己最愛的。 ...
https://youtu.be/UCSSddh8N5U
這些是初戀的感覺

回覆 引用 TOP

但凡未得到
但凡是過去
總是最登對

我又整返首先

回覆 引用 TOP

對方只不過視你為一個過客而宜,女人尊一而絕情,男人多情而長情!

引用:
原帖由 SMN0617 於 2019-9-10 12:35 AM 發表

其實我一直同自己講:或者,佢就係人地所講每個人可能心裡有一個最愛既人,但陪伴一生既未必係自己最愛的。 ...
你諗多咗!佢一直單身,但小過大把靚女🤭

引用:
原帖由 東方已敗 於 2019-9-10 11:33 AM 發表

你諗多咗!佢一直單身,但小過大把靚女🤭
哈哈,係啊
我都可以講自己依然單身😂

回覆 引用 TOP

有無咁岩?

可能...佢一直都係等緊你...

往事只能回味

有一晚我都見到ex , 我做緊野, 大家左一眼 , 我就望左另一面冇再望佢 . 但我仲有掛住佢

引用:
原帖由 Lily19970701 於 2019-9-10 09:08 AM 發表

對方只不過視你為一個過客而宜,女人尊一而絕情,男人多情而長情!
一語中的啊!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tsztszmetme 於 2019-9-10 12:10 PM 發表

有無咁岩?
呢個我都覺得奇怪,真係突然去佢附近買野,就見到佢。

引用:
原帖由 maviscchen 於 2019-9-10 01:00 PM 發表

可能...佢一直都係等緊你...
唔好咁啦,師兄!
如何我單身,也希望如此😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深邃的肚臍 於 2019-9-10 02:09 PM 發表

往事只能回味
種種回憶在心頭。

47 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。