• 瀏覽: 77,559
  • 回覆: 1,355
  • 追帖: 6
本主題由 System 於 2020-6-6 05:00 AM 解除限時高亮
引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-9-11 12:02 PM 發表

多謝sis支持😘

之前太bulky, 宜家修返啲無咁大隻。好想下年summer前操好個core💪

多啲上嚟坐,交流交流🤗
支持操core, 我想今年年底操好個core呢

熱賣及精選
引用:
原帖由 cm_bikes 於 2019-9-11 12:06 PM 發表

支持操core, 我想今年年底操好個core呢
bike你加油,我一月返香港,想親眼睇下

我太厚脂,年底我無可能

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-9-11 12:13 PM 發表

bike你加油,我一月返香港,想親眼睇下

我太厚脂,年底我無可能
我既脂都唔少呢? 9月開始操番下, 但係都比較忙, 仲未可以全心全意去操

引用:
原帖由 cm_bikes 於 2019-9-11 12:22 PM 發表

我既脂都唔少呢? 9月開始操番下, 但係都比較忙, 仲未可以全心全意去操
我入面摸到一排朱古力㗎
不過面嗰忱太厚

我新黎架, 好小o係呢到蒲開
今日返工好得閒就禁左入黎睇下,
而家追緊係之前既post解悶
見到你咁勤力, 一定要留個言支持下!!

我接觸左健身一年, 之前係130lb既超級泡芙人
而家139磅, 但個身形唔同左好多, 不過都仲未搣脂成功
特別是中間條車呔.........同埋肚腩都仲係一團肉

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-9-11 12:23 PM 發表

我入面摸到一排朱古力㗎
不過面嗰忱太厚
我呢輪就唔覺輕咗好多~ 但朝早起身個川字就明顯咗! 只係摸到入面實咗D,仲未FEEL到朱古力呢~ 之不過,起身後一飲完水同食完野,個川字又消失了~

引用:
原帖由 MISSKONG 於 2019-9-11 12:37 PM 發表

我新黎架, 好小o係呢到蒲開
今日返工好得閒就禁左入黎睇下,
而家追緊係之前既post解悶
見到你咁勤力, 一定要留個言支持下!!

我接觸左健身一年, 之前係130lb既超級泡芙人
而家139磅, 但個身形唔同左好多, 不過都仲未搣脂成功
特別是中間條車呔.........同埋肚腩都仲係一團肉:smil ...
你喺邊版出入多?

哈哈,呢度我最長氣。又或者有D sis已革命成功,唔再上嚟

我第一個post就講食譜多,上一個就純紀錄餐單同workout menu.

你bodyfat如何? 幾高? 嘻,同你同磅數,想八下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cm_bikes 於 2019-9-11 12:40 PM 發表

我呢輪就唔覺輕咗好多~ 但朝早起身個川字就明顯咗! 只係摸到入面實咗D,仲未FEEL到朱古力呢~ 之不過,起身後一飲完水同食完野,個川字又消失了~
hehee, 谷實就見到

回覆 引用 TOP

恭喜開新鋪

個個上黎問點減肥,其實堅持就會成功

你好叻呀

引用:
原帖由 豬仔乜 於 2019-9-11 02:19 PM 發表

恭喜開新鋪

個個上黎問點減肥,其實堅持就會成功

你好叻呀
謝叔叔支持

叔叔你開番turbo未?

唉,個個都想快。快得嚟要有持續性先得㗎

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-9-11 02:32 PM 發表

謝叔叔支持

叔叔你開番turbo未?

唉,個個都想快。快得嚟要有持續性先得㗎
唔會特登開turbo

引用:
原帖由 豬仔乜 於 2019-9-11 02:41 PM 發表

唔會特登開turbo
開turbo食,bulking呀

回覆 引用 TOP

我其實極小上香討
有一期plan去旅行就去旅遊玩蒲

之前都係上bk多, 只睇好小留言
不過熱愛健身既女士比較小
所以見到你既post, 都想認識一下, 互相交流學習
我165cm高, 我冇量body fat, 磅數都好小磅
都係影相記錄多, 因為n年前減肥, 成日上磅上到壓力好大
冇輕過就覺得世界末日
而家就覺得體態>體重

所以而家139磅, 聽落都幾重磅...
但比起130磅既泡芙身型, 我鐘意而家多D

引用:
原帖由 MISSKONG 於 2019-9-11 03:05 PM 發表

我其實極小上香討
有一期plan去旅行就去旅遊玩蒲

之前都係上bk多, 只睇好小留言
不過熱愛健身既女士比較小
所以見到你既post, 都想認識一下, 互相交流學習
我165cm高, 我冇量body fat, 磅數都好小磅
都係影相記錄多, 因為n年前減肥, 成日上磅上到壓力好大
冇輕過就覺得世界 ...
你高我好多啊,我152cm咋
隔離健版好多師姐㗎,不過我仲係肥,留返喺瘦版啱我啲。

我個140lb由四五月到宜家嘞,不過fat rate 有跌,size細咗就ok. 行出街人地鬼知我地幾磅咩,夠firm夠lean就好睇

回覆 引用 TOP

Week 17 Day 2

今日又chur足一日,好鬼攰。
不過有人送餐,算係幸福的一天。

早: 小米粥,蕃薯
carb: 小米,sweet potato

午: 雞胸沙律,芝士蛋白奄烈
protein: egg white, chicken breast
green: spring mix

Snack: 海南雞飯四份一盒
protein: 雞脾肉
carb: 油飯

晚: 豬扒,牛腩,蒸魚,生菜
protein: beef brisket, pork chop, fish
green: romaine lettuce

Total Intake: 1595kcal, 27% carb, 33% fat, 40% protein. 其實牛腩已走肥

Workouts:
1 hour kickboxing
45 strength training
~ kb swing + around the world
~ tricep dips + farmer's walk 50lb
~ trx seated pull up + over head press 20lb x 2
~ elastic band pull side way

Total Outputs: 2050kcal
好攰。。。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]