• 瀏覽: 5,395
  • 回覆: 50
  • 追帖: 3
一直有眼袋嘅煩惱,有冇sis 做過割眼袋手術?內開使唔使拆線,幾耐好返?手術過程痛唔痛,有冇人整過可以解答我

熱賣及精選
引用:
原帖由 YYHH214 於 2019-9-9 09:24 PM 發表

一直有眼袋嘅煩惱,有冇sis 做過割眼袋手術?內開使唔使拆線,幾耐好返?手術過程痛唔痛,有冇人整過可以解答我
我都想知! 剛剛去過韓國,好似是很普通的手術,我隨街都見D男女都是有棉花貼住眼袋位置,並在街上真的不見到有人有眼袋。

引用:
原帖由 ap2001 於 2019-9-10 07:28 PM 發表

我都想知! 剛剛去過韓國,好似是很普通的手術,我隨街都見D男女都是有棉花貼住眼袋位置,並在街上真的不見到有人有眼袋。
我都想知,有冇絲打整過分享一下

引用:
原帖由 YYHH214 於 2019-9-13 11:31 AM 發表

我都想知,有冇絲打整過分享一下
其實好簡單架咋, 一個鐘頭內都做完, 而家果D做完無痕做左人地都唔知, 做左睇落後生返好多, 有眼袋呢都係比較顯老D
我朋友生完後眼袋勁大, 大到嚇死人果隻, 做左後生返10年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 saiso0626 於 2019-11-22 12:13 PM 發表

其實好簡單架咋, 一個鐘頭內都做完, 而家果D做完無痕做左人地都唔知, 做左睇落後生返好多, 有眼袋呢都係比較顯老D
我朋友生完後眼袋勁大, 大到嚇死人果隻, 做左後生返10年 ...
整完第二日返到工?

引用:
原帖由 saiso0626 於 2019-11-22 12:13 PM 發表

我朋友生完後眼袋勁大, 大到嚇死人果隻, 做左後生返10年 ...
你朋友喺邊度整

引用:
原帖由 YYHH214 於 2019-11-24 04:15 PM 發表

你朋友喺邊度整
pm左你😊

引用:
原帖由 YYHH214 於 2019-11-24 04:15 PM 發表

整完第二日返到工?
返到呀!放心

引用:
原帖由 saiso0626 於 2019-11-27 08:51 PM 發表

返到呀!放心
🙏🏻可否pm醫生資料嗎🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️

回覆 引用 TOP

引用:

你朋友喺邊度整
可否pm 我醫生資料同價錢🙏

回覆 引用 TOP

Can PM Detail?

回覆 引用 TOP

引用:

你朋友喺邊度整
可否PM醫生資料給我🙏🏻🙏🏻

回覆 引用 TOP

我12月啱啱做完,但要幾日先返到工,啱做完會流血水同埋會痛,所以最好有幾日時間休息冰敷好D
價23XXX 銅鑼灣做,醫生手勢好

引用:
原帖由 saiso0626 於 2019-11-27 08:50 PM 發表

pm左你😊
請問可以PM醫生意見嗎?🙏🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sushimoon 於 2020-2-12 05:45 PM 發表

我12月啱啱做完,但要幾日先返到工,啱做完會流血水同埋會痛,所以最好有幾日時間休息冰敷好D
價23XXX 銅鑼灣做,醫生手勢好
請問可以Pm醫生資料嗎?🙏🏻🙏🏻

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]