• 瀏覽: 5,009
  • 回覆: 48
  • 追帖: 3
熱賣及精選
引用:
原帖由 YYHH214 於 2019-11-24 04:15 PM 發表

整完第二日返到工?
做完唔會影響睇野,除非番工可以帶黑超,或者你唔理其他人目光,做完頭幾日好腫嫁,唔好信啲打手話做完第二日可以返工唔腫唔瘀,呃人
你睇我相就知幾腫

引用:
原帖由 仲夏紫色的達人 於 2020-8-5 04:52 PM 發表

做吧我妹妹弄了效果真嘅很好但系一定要醫院靠譜啊
一定要去醫院做? 醫美不好嗎?

回覆 引用 TOP

我原本也想去,你咁一講我有點驚了

回覆 引用 TOP

我同事都做左,喺尖沙咀海防道搵湯醫生做,疫情價$16xxx,佢話係一世人最好嘅決定,睇落真係後生左好多!我打針劑同laser 都係搵同一個醫生,佢超有經驗同好手勢

可否 pm眼袋醫生的資料?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sushimoon 於 2020-2-12 05:45 PM 發表

我12月啱啱做完,但要幾日先返到工,啱做完會流血水同埋會痛,所以最好有幾日時間休息冰敷好D
價23XXX 銅鑼灣做,醫生手勢好
可否 pm醫生資料?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港大腳板 於 2020-8-30 02:43 PM 發表

我同事都做左,喺尖沙咀海防道搵湯醫生做,疫情價$16xxx,佢話係一世人最好嘅決定,睇落真係後生左好多!我打針劑同laser 都係搵同一個醫生,佢超有經驗同好手勢 ...
我剛做完一個星期,我都覺得湯醫生幾好。
我已經唔腫喇係有小小瘀未退。

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2020-8-5 08:28 PM 發表

做完唔會影響睇野,除非番工可以帶黑超,或者你唔理其他人目光,做完頭幾日好腫嫁,唔好信啲打手話做完第二日可以返工唔腫唔瘀,呃人
你睇我相就知幾腫 ...
同意,抖一個星期最穩陣,請AL囉。整走左眼袋真係開心返好多架

回覆 引用 TOP

下星期去做喇,勁緊張,希望中秋長假期夠時間recover,做完手術第二日好腫點樣番工? 我揀左25k (眼袋手術+去黑眼圈針)

引用:
原帖由 前往綠色工人 於 2020-9-26 11:21 PM 發表

其實搵個密密做同一個手術嘅醫生就冇鑊氣,你有冇搵湯醫生打班?我佩服到除非佢退休,否則我都唔會去第二度比其他人打我塊面

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Purple妹妹 於 2020-9-27 12:35 AM 發表

下星期去做喇,勁緊張,希望中秋長假期夠時間recover,做完手術第二日好腫點樣番工? 我揀左25k (眼袋手術+去黑眼圈針)
去黑眼圈針幾多錢呀?

[quote]原帖由 前往綠色工人 於 2020-9-26 11:21 PM 發表

請問可以Pm醫生資料嗎?🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 光頭仔3 於 2020-9-28 02:07 AM 發表

[quote]原帖由 前往綠色工人 於 2020-9-26 11:21 PM 發表 https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif

請問可以Pm醫生資料嗎?🙏🏻🙏🏻 ...
剛pm左,你睇第二個msg,第一個我好似打錯左,或者上佢個website睇左

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]