• 瀏覽: 9,100
  • 回覆: 77
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:45 PM 關閉
我同男朋友(分左手),係同一個地方做嘢所以成日見,一齊果陣,我比左我第一次佢,其實果時都有d介意,不過佢話會負責…咁就算la
不過而家分開左,見到佢我會好尷尬,有d 介意,好在以自己冇左層膜,其實係咪我太保守定點?

唉~我仲好愛佢,但係佢覺得$仲重要過我,覺得第一次好平常…黎緊佢會去識第二個女仔,我難過
(利申:其實我年紀唔係好大,就快20左右)

熱賣及精選
補返塊膜咯。從頭再來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前來野生的獅子 於 2019-9-9 07:16 PM 發表

我同男朋友(分左手),係同一個地方做嘢所以成日見,一齊果陣,我比左我第一次佢,其實果時都有d介意,不過佢話會負責…咁就算la
不過而家分開左,見到佢我會好尷尬,有d 介意,好在以自己冇左層膜,其實係咪我太保守定點?

唉~我仲好愛佢,但係佢覺得$仲重要過我,覺得第一次好平常…黎緊佢會去識第二個女仔,我難過
(利申:其實我年紀唔係好大,就快20左右) ...
樓主唔好唔開心啦,男女係有d唔平等,男仔第一次增加左經驗,女仔第一次就少左塊膜,但既然已經無左就由得佢過去,記住我們係為自己而活,唔駛理人點睇,自己開心就好,加油

遇了賤男.
自己有沒有獨立思考能力?
保不保守還要問人.
縱容自己愚蠢,生活容易過一點嗎?

第一次平不平常.
重點你想不想這樣發生.
為你遇到賤男感到悲憤.

樓主介意自己第一次性行為是和一個傷害自己的人發生.
真是很討厭,那些說"由得佢過去"的人.
這樣變得不求甚解,你對自己不負責任,還想男生對你負責任?

一句:唔駛理人點睇.
社會最自私一句,莫過於此.
如你前男友,上床後分手,他都沒理你"點睇".

有人拉低你水平,令她們自己被男性玩弄後不顯得弱勢.
其實理虧只是女性.
一方面想第一次給予愛自己不分開的男生.
另一方面,分手了又說不要緊.
只是助長身邊年少處女看輕自己第一次.
助長她們與賤男性行為.
要是一堆被賤男傷害過的女人安慰你,被男性佔便宜不重要.
一堆前人要同化後來的少女,不怪責自己,不怪責那男生.
孕育歪風.
那男生上床後分手有問題嗎?
那你為什麼傷心?
只會助長身邊少女,自己女兒,被人傷害.
有人思想水準很差.
一句你情我願,分手是不是雙方最初的共同願望?
當中多少騙局.

用保鮮紙頂著先law

回覆 引用 TOP

下一個會更好

回覆 引用 TOP

比得就唔好后悔啦。。现在个个都甘迟结婚或者唔结婚。。keep甘耐都無咩用噶。。你keep,又唔一定个男都系第一次。。你以为古时代啊?

Oman~
'狐狸系北極草原上真正嘅主人,佢哋不僅世世代代居住喺呢度,而且除咗人類之外,幾乎冇乜天敵。
而家好少女仔再咁care...

回覆 引用 TOP

塊膜姐 唔洗睇得太重

回覆 引用 TOP

受過傷你就會成長.....當年我好似你咁細都遇過.......唔緊要的

引用:
原帖由 si_irene 於 2019-9-10 04:48 PM 發表

受過傷你就會成長.....當年我好似你咁細都遇過.......唔緊要的
要不要送學費給賤男?

為某些女人老公可憐.

現在女生不可靠如賤男,
被人同化了,與過客性行為都不自責.
那該成長什麼?
甚至將來你女兒都重蹈覆轍.
你情我願,對方真面目,你有膽面對嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 卜卜星 於 2019-9-10 10:18 AM 發表

比得就唔好后悔啦。。现在个个都甘迟结婚或者唔结婚。。keep甘耐都無咩用噶。。你keep,又唔一定个男都系第一次。。你以为古时代啊?
現代又怎樣?她又是被男生玩弄.

女生,不是與人比拼誰更開放.
是找對的人,愛自己,為自己負責任.
不要傷害自己為勝.

"keep甘耐都無咩用"
和傷害自己的人性行為有什麼用?
糟塌自己,自貶自己.
將來男生價值觀怎看待你?
女生少經驗為上.

人地話負責你又信
未到洞房果晚都唔好俾啦
有d男人思想守舊
史前化石咁
係都要塊膜架
不過既然俾左都無計了
下次學精d啦😏😏😏

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]