[脫毛] 認真一問,到底有幾多師姐係冇做underarm脫毛? 香討焦點

引用:
原帖由 被隔離的小星星 於 2019-9-13 12:55 AM 發表

贏在起跑線嗰啲,成長階段有人會教導/幫助保養,無其他大問題,只係脫毛唔使做好多次咪俾少啲錢又靚靚囉。輸在起跑線嘅人,唔只脫唔脫毛,長大有錢要付出多好多錢處理好多以前輸在起跑線嘅問題,先可以好啲。 ...
我理解你丫

再見了.........

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
專業全身脱毛。18 - 25歲女性免費。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-9-6 03:21 PM 發表

雖然我都係出左黎做野先有錢做laser~
原來有D同事好早就做左彩光脫毛..好似好平..
但原來都有同事到依家都係每個星期剃...

但夏天一到, 下下剃真係唔係辦法

你地有冇人仲未做underarm脫毛??
又或者你係幾大既時候做左?? ...
冇做過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-9-13 12:05 AM 發表

錢喎,你冇錢的話做唔做到咁多野?

再者,睇下脫咩毛啦~
咁係..不過係我嘅情況就..當時仲係學生 所以都係媽媽畀錢..同埋都係千幾 無記錯二千有找 所以媽媽都唔介意幫我畀住先~

引用:
原帖由 士多啤啤蘋果橙 於 2019-9-13 09:25 AM 發表

咁係..不過係我嘅情況就..當時仲係學生 所以都係媽媽畀錢..同埋都係千幾 無記錯二千有找 所以媽媽都唔介意幫我畀住先~
有好多人都冇你咁幸福架~

十幾年前大學剛畢業, 有女同學分期做脫毛比左萬幾蚊脫underarm; 10多年後, 我用$333, 脫6個位(underarm,  face,  legs,  v line......)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-9-13 10:03 AM 發表

有好多人都冇你咁幸福架~
咁我都知自己算幸福嘅 只係我覺得宜家脫毛真係平左好多 出街食少十零餐可能就已經夠整..因為宜家出街食飯其實仲貴

以前要脫毛真係唔係個個afford到個錢... 而家平好多~~
我上年開始脫, 幾百蚊咋嘛, 而家underarm少左好多毛, 真心方便唔使下下用剃刀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 士多啤啤蘋果橙 於 2019-9-13 10:17 AM 發表

咁我都知自己算幸福嘅 只係我覺得宜家脫毛真係平左好多 出街食少十零餐可能就已經夠整..因為宜家出街食飯其實仲貴
你當時脫左邊度?

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-9-13 04:00 PM 發表

你當時脫左邊度?
當時剩係脫underarm 係激光嘅🤔因為後來脫其他地方就有試過彩光同激光

引用:
原帖由 士多啤啤蘋果橙 於 2019-9-13 04:03 PM 發表

當時剩係脫underarm 係激光嘅🤔因為後來脫其他地方就有試過彩光同激光
現在全身冇毛?

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-9-13 04:07 PM 發表

現在全身冇毛?
除左bikini位😂

引用:
原帖由 士多啤啤蘋果橙 於 2019-9-13 04:11 PM 發表

除左bikini位😂
下面冇毛?

如果另一半喜歡有毛你係咪種返落去?

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-9-13 04:13 PM 發表

下面冇毛?

如果另一半喜歡有毛你係咪種返落去?
i mean除左bikini位無脫 其他位都脫左😂

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。