[護膚] 點解有人生完b, 塊面仲可以咁彈滑?? 香討焦點

引用:
原帖由 kiuesse 於 2019-9-9 01:47 PM 發表

係咩黎既?做機嗎?唔知呢d拉番緊可以keep到幾耐呢
我唔想自己睇落咁老呀真係,但呢d走唔走得甩呀?
係彈力網可以做肌底緊緻,一年做一次都得~
上網搵左見到其他forum都有sis分享係佢地度做機做得幾好咁,free trial係上網登記嫁,我都係sis話我聽先知有!
佢會安排姑娘比你免費試眼尾或者下巴20線,都幾細心,無hard sell wo又
諗住出糧就搵佢地醫生做全面啦,淡下法令紋都好

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 私煙bb 於 2019-9-10 02:18 PM 發表

想知有無用?
我遲d做完開repost呀,我試左free trial咋,不過見其他sister都分享佢地醫生打完firming效果好好
下巴底d肉同紋都修到,你可以去試左少少個感覺先呀~
你可以睇番我上面留言

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大宝 於 2019-9-8 05:47 PM 發表

人地有$。由未生前keep到生后咪可。
都唔一定有錢,我自己有keep都係1年先至做1次treatment

回覆 引用 TOP

會唔會佢地keep住做運動

回覆 引用 TOP

上面鬆好過下面都鬆

回覆 引用 TOP

要注意唔够时间,多运动,仲要保养,皮肤就会变好

回覆 引用 TOP

其實一直keep用開䕶膚品,所以生完變化唔會太大

回覆 引用 TOP

同好多因素有關.. 唔好同人地比~
女人要錫住自己呀, 生完要湊小朋友又要投放時間去扮靚係辛苦d, 不過都要做呀~
唔使錢嘅...
1) 身體未恢復前, 做下產後瑜珈warm up個人先, YouTube好多呢類片, 每個禮拜抽兩三日做15分鐘
2) 如果習慣左, 就試下做d Workout, keep住一個月後臉色同身型都應該會爭好遠!
3) 飲食習慣方面, 戒生冷, 煎炸
4) 盡量唔好捱夜 (不過好難做到... )
要錢既...
1) 固定去美容院做下補濕facial, 皮膚要靚就要陪水份~~
2) 按摩~~俾自己精神同身體都放鬆放鬆

希望幫到你~~
照多d鏡, 面對自己!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kiuesse 於 2019-9-5 03:32 PM 發表

見到有d媽咪好西利生完塊面都仲好瘦,皮膚好彈咁
我就唔同…開始dup,
明明之前未生都叫做有d彈性,
而家就一日鬆過一日,唉
所以都唔好話,有時照鏡真係唔敢照太耐,
怕愈照愈傷心… ...
咁西利 緊係晚晚有西米露滋潤塊面

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bitebite 於 2019-9-9 10:51 PM 發表

有精液的滋潤
你平時有無用精液敷面?

回覆 引用 TOP

卜得多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kiuesse 於 2019-9-5 03:32 PM 發表

見到有d媽咪好西利生完塊面都仲好瘦,皮膚好彈咁
我就唔同…開始dup,
明明之前未生都叫做有d彈性,
而家就一日鬆過一日,唉
所以都唔好話,有時照鏡真係唔敢照太耐,
怕愈照愈傷心… ...
自己家中保養就得,唔好信咩鬼美官院療程。

晒錢。

回覆 引用 TOP

我見過有啲人生完之後啲皮膚好似仲靚左

敢怒敢言,只求公道,反對扭曲

how people call themselves brainy while thinking and reading without brain?

回覆 引用 TOP

咁又唔此塊面鬆嘅。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sobasaq 於 2019-9-9 06:31 PM 發表

樓主可以去做下D會刺激生膠原既treatment
好似thermage/ulthera依D
又可以淡紋,緊緻,後生唔少
做完都keep到一年,煩少好多
好似唔錯 依D幾錢? 有冇邊間好?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。