男朋友成日迫我一齊做唔鐘意既野…點好 香討焦點

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 04:06 PM 發表

趙圓zone都要著草!?

妳咪用妳嘅至傷嚟量度我至得㗎……大姑!!
叔叔,傻啦,我邊會有呢d問題。。。

有都你先啦,敬老,俾叔叔行先

熱賣及精選
引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 04:06 PM 發表

因為妳腳短!!
傻啦。。。唔短喎,

你睇,係米長腿呀。。。

引用:

因為妳腳短!!
我咁樣都要三百,咁你應該係六百啦。。。。豬對手幾短。。。

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 04:19 PM 發表

叔叔,傻啦,我邊會有呢d問題。。。

有都你先啦,敬老,俾叔叔行先
因為妳係避zone嗰個!?

無啦啦行乜先呀……七姑!!

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 04:21 PM 發表

傻啦。。。唔短喎,

你睇,係米長腿呀。。。
成隻柯基狗咁…

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 04:22 PM 發表

我咁樣都要三百,咁你應該係六百啦。。。。豬對手幾短。。。
妳只值三百…

引用:
原帖由 iamandy117 於 2019-9-4 01:49 PM 發表

曬到死,我男朋友明知女仔唔鐘意曬嫁啦==係都要捉我陪佢行山,我唔想去就話我地無咩時間相處
而家好啦,連d fd都笑我好似難民咁,但佢個個星期都去行山,如果拒絕佢姐係少少拍拖時間都無埋…我可以點 ...
唔係掛,咁衰架,你唔罵佢?
師兄!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 04:24 PM 發表

因為妳係避zone嗰個!?

無啦啦行乜先呀……七姑!!
多謝咁關小女子的帖。。。叔叔常常照顧小女子。。。

zone嗰個係漣漪,點睇都係我著草,哈哈哈。。。

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 04:25 PM 發表

成隻柯基狗咁…
八叔,你係豬娃娃,點睇都係我贏。。。。

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 04:27 PM 發表

妳只值三百…
叔叔,你值六百印尼盾。。。

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 04:29 PM 發表

呢個帖唔係妳㗎……亞嬋!!

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 04:29 PM 發表

zone嗰個係漣漪,點睇都係我著草,哈哈哈

如果問著草,就應該問有排輸你啦,有邊個似你咁叻走數。。。。例如完鬆啦。。。。」

這就是程度上的差異~

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 04:30 PM 發表

八叔,你係豬娃娃,點睇都係我贏。。。。
點解妳咁鐘意贏㗎呢!?

贏咗有腸粉㗎!?

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 04:32 PM 發表

呢個帖唔係妳㗎……亞嬋!!
雖然呢間舖不是我的,但你有去關顧我的帖,謝謝叔叔的關心

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 04:31 PM 發表

叔叔,你值六百印尼盾。。。
我無價㗎!!

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。