• 瀏覽: 83,869
  • 回覆: 573
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 06:27 PM 發表

妳都可以將男同女夾硬混為一“痰”咯~
我梗~~~~~係要將妳呢個無賴籮直提到更膠殘厠,先迎合到妳㗎啦~~~

妳巧叻叻唷~~
我回咗妳咁耐,妳終於都猪……典解喇!! ...
三百就知出手低,有乜質素可言。。。我就唔會俾人知叫開乜價。。。如果同個人,原來其他只俾一百,咁米豬囉。。。所以唔敢貼相俾大家睇睇

我唔想踩你啫,不過,都係忍不住話你低。。。

熱賣及精選
引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 06:34 PM 發表

三百就知出手低,有乜質素可言。。。我就唔會俾人知叫開乜價。。。如果同個人,原來其他只俾一百,咁米豬囉。。。所以唔敢貼相俾大家睇睇

我唔想踩你啫,不過,都係忍不住話你低。。。 ...
好喇好喇…
企番喺度比人任踩喇~~

唔好嬲🐷呀~~!

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 06:30 PM 發表

以妳嘅level,莫講話我啦… 妳真係唔需要擔心其他人㗎!

妳顧掂好自己,就已經可以為其他人減少麻煩㗎喇……拜託!! ...
大家咁話啦,最近覺得你功力弱左。。。。

洗唔洗抖一抖呀??

引用:
原帖由 iamandy117 於 2019-9-4 01:49 PM 發表

曬到死,我男朋友明知女仔唔鐘意曬嫁啦==係都要捉我陪佢行山,我唔想去就話我地無咩時間相處
而家好啦,連d fd都笑我好似難民咁,搞到要特登搵c記做機白番,但做完美白又曬番黑==
佢個個星期都去行山==如果拒絕佢姐係少少拍拖時間都無埋…我可以點 ...
鍾意佢就要走返佢㗎喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 06:37 PM 發表

大家咁話啦,最近覺得你功力弱左。。。。

洗唔洗抖一抖呀??
係得妳一個覺得我功力高之嘛!!

我不嬲都覺得自己好弱㗎~~

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 06:32 PM 發表

係喇係喇…

封埋妳做殘厠吸膠人好無~~~~~
唔洗唔洗,

學你話齋,同你地唔同級,點敢同次級的你相提並論,個殘廁就留俾你三百時用,連酒店錢都節省埋。。。。

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 06:37 PM 發表

好喇好喇…
企番喺度比人任踩喇~~

唔好嬲🐷呀~~!
車,人地都唔係咁講 話緊你時又變係我,超級大無賴米你呢d。。。。

當然嬲,你咁話人,一把俾你死。。。。

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 06:40 PM 發表

唔洗唔洗,

學你話齋,同你地唔同級,點敢同次級的你相提並論,個殘廁就留俾你三百時用,連酒店錢都節省埋。。。。

...
去殘厠都要比三百!?

妳去開鞭姦咁膠級㗎!?

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 06:42 PM 發表

車,人地都唔係咁講 話緊你時又變係我,超級大無賴米你呢d。。。。

當然嬲,你咁話人,一把俾你死。。。。
食番粒猪姑瀝就會無咁嬲㗎喇!!

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 06:39 PM 發表

係得妳一個覺得我功力高之嘛!!

我不嬲都覺得自己好弱㗎~~
我係覺得你鍾意寸人,次次又好好笑囉。。。所以米叫你有排輸囉。。。。

今日甘得閒,回我咁多帖呀??

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 06:43 PM 發表

去殘厠都要比三百!?

妳去開鞭姦咁膠級㗎!?
都話你完鬆,連三百都唔俾。。。好嘢,好嘢,果然冇得輸。。。。

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 06:44 PM 發表

食番粒猪姑瀝就會無咁嬲㗎喇!!
你都好節省下只俾一粒,仲要過期個隻。。。。

引用:
原帖由 印度凸警 於 2019-9-4 02:01 PM 發表

著呢件去行啦
哇哇,呢啲上太空啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 06:46 PM 發表

我係覺得你鍾意寸人,次次又好好笑囉。。。所以米叫你有排輸囉。。。。

今日甘得閒,回我咁多帖呀??
當妳做咗“主角”嗰陣,就唔好笑㗎喇…

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 06:56 PM 發表

當妳做咗“主角”嗰陣,就唔好笑㗎喇…
即係你對我手下留情?????

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]