• 瀏覽: 85,597
  • 回覆: 573
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 06:03 PM 發表

我剪完啦,所以正音,到你自斷,來啦,勇敢d,唔好好似女人般哭泣
我就只會寫岀嚟,唔會好似妳咁毒……岀嚟~~

引用:
原帖由 無盡純情的蛋 於 2019-9-4 06:10 PM 發表

噴乜鬼,都假相姐
車,莫非你會貼你的大頭相,俾大家鑑賞??(證件相都收的)

你的肉照就唔洗,大家應該冇興趣

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 06:06 PM 發表

學你啫,你米係大無賴。。。

就像馬說,你超晒班的大無賴
又偷師,交學費呀!!

佢呢隻老馬先係神級呀…

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 06:14 PM 發表

得妳睇個性字咁重要之嘛~~

妳咁鐘意性,妳攞去,我唔同妳爭!!

無價值唔梗要㗎!!
最梗要唔好只值三百咋~~~ ...
因為你講賓周的問題,所以你先係最注重性的人。。

三百係米你叫開的價??乜質素??貼相來望望,你又冇見過我,又點知我咩級數。。。。低能的你

引用:
原帖由 76904yp 於 2019-9-4 02:10 PM 發表

大陸大媽有一種防曬神器,叫面堅尼

回覆 引用 TOP

行斷背山
引用:
原帖由 iamandy117 於 2019-9-4 01:49 PM 發表

曬到死,我男朋友明知女仔唔鐘意曬嫁啦==係都要捉我陪佢行山,我唔想去就話我地無咩時間相處
而家好啦,連d fd都笑我好似難民咁,搞到要特登搵c記做機白番,但做完美白又曬番黑==
佢個個星期都去行山==如果拒絕佢姐係少少拍拖時間都無埋…我可以點 ...

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○物離鄉貴,人離鄉賤
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
把手握緊,裡頭什麼也沒有;而鬆開手,你所擁有的是一切。

回覆 引用 TOP

上山唔使租房

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 06:15 PM 發表

我就只會寫岀嚟,唔會好似妳咁毒……岀嚟~~
所以你次次歪音囉。。。

甘米唔好囉寫錯咁多字,我擔心你寸人又聲大夾唔“準”,米你呢d啦。。。

我字字正音,但一樣寸得起你,有排輸

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 06:21 PM 發表

因為你講賓周的問題,所以你先係最注重性的人。。

三百係米你叫開的價??乜質素??貼相來望望,你又冇見過我,又點知我咩級數。。。。低能的你 ...
妳都可以將男同女夾硬混為一“痰”咯~
我梗~~~~~係要將妳呢個無賴籮直提到更膠殘厠,先迎合到妳㗎啦~~~

妳巧叻叻唷~~
我回咗妳咁耐,妳終於都豬……典解喇!!

咁都幾好啊, 酒店房都慳番, 黎個野外中出

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 06:18 PM 發表

又偷師,交學費呀!!

佢呢隻老馬先係神級呀…
唔得,佢次次貼公仔,公仔人,完全唔明。。。。

所以佢係神級公仔人,你係次級的歪音人。。。。

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 06:27 PM 發表

所以你次次歪音囉。。。

甘米唔好囉寫錯咁多字,我擔心你寸人又聲大夾唔“準”,米你呢d啦。。。

我字字正音,但一樣寸得起你,有排輸 ...
以妳嘅level,莫講話我啦… 妳真係唔需要擔心其他人㗎!

妳顧掂好自己,就已經可以為其他人減少麻煩㗎喇……拜託!!

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 06:29 PM 發表

唔得,佢次次貼公仔,公仔人,完全唔明。。。。

所以佢係神級公仔人,你係次級的歪音人。。。。
係喇係喇…

封埋妳做殘厠吸膠人好無~~~~~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]