男朋友成日迫我一齊做唔鐘意既野…點好 香討焦點

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 07:33 PM 發表

有無褲頭帶吖!?

佢扮唔醒㗎咋!!
佢喺呢區不嬲都係禾老師嚟㗎啦…
講真的??

佢係我院長。。。。

有,咁即刻解釋啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 07:34 PM 發表

我嘅動作係……“摸”或者“揸”!!

唔同妳嘅動作㗎!!
吓,你打牌都摸同揸d牌。。。

個樣猥瑣到,點同你打牌呀。。。

可以表演睇睇你點揸同摸隻牌。。。四方平滑,小心谷精上腦。。。

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 07:35 PM 發表

無貨賣喇…
講真的??無理由詞窮。。。。

乾晒呀???俾威而鋼你呀。。。。

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 07:37 PM 發表

講真的??

佢係我院長。。。。

有,咁即刻解釋啦
瘋水佬呃妳十年八年,但係我呢啲大個仔喇!!

有!咪自己解囉!
妳仲細呀!? 要人幫妳解褲頭帶?人唔笑,狗狗都見到都吠妳啦~~~

分手啦!

回覆 引用 TOP

又唔係迫你搞野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 07:40 PM 發表

吓,你打牌都摸同揸d牌。。。

個樣猥瑣到,點同你打牌呀。。。

可以表演睇睇你點揸同摸隻牌。。。四方平滑,小心谷精上腦。。。
摸番隻牌、揸住隻牌唔打……有乜問題呀!?

妳唔好開眼打牌咪得囉!!
反正妳講到妳甩雀咁叻咯~~~

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 07:42 PM 發表

瘋水佬呃妳十年八年,但係我呢啲大個仔喇!!

有!咪自己解囉!
妳仲細呀!? 要人幫妳解褲頭帶?人唔笑,狗狗都見到都吠妳啦~~~ ...
上次冇,你就話冇得解

有就自己解。。。。

所以我米似你咁無賴囉。。。

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 07:41 PM 發表

講真的??無理由詞窮。。。。

乾晒呀???俾威而鋼你呀。。。。
乾曬…唔係食蟻哥㗎!!

乾曬係形容女性,唔係男性呀…亞嬸!!

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-9-4 07:45 PM 發表

上次冇,你就話冇得解

有就自己解。。。。

所以我米似你咁無賴囉。。。
求求妳唔好拉低我level啦!!

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 07:44 PM 發表

摸番隻牌、揸住隻牌唔打……有乜問題呀!?

妳唔好開眼打牌咪得囉!!
反正妳講到妳甩雀咁叻咯~~~
哈哈哈。。。你好嘢,咁都兜到。。。

點睇都你摸同揸牌叻d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 07:45 PM 發表

乾曬…唔係食蟻哥㗎!!

乾曬係形容女性,唔係男性呀…亞嬸!!
因為你話你冇貨。。。

所以好心提你吃啫。。。即係冇乾啦。。。

咁你快d作過啦。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 07:47 PM 發表

唔會啦,我幫你升cup中。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-4 07:47 PM 發表

下次再同你傾過,要吃飯啦,拜拜

引用:
原帖由 iamandy117 於 2019-9-4 01:49 PM 發表

曬到死,我男朋友明知女仔唔鐘意曬嫁啦==係都要捉我陪佢行山,我唔想去就話我地無咩時間相處
而家好啦,連d fd都笑我好似難民咁,搞到要特登搵c記做機白番,但做完美白又曬番黑==
佢個個星期都去行山==如果拒絕佢姐係少少拍拖時間都無埋…我可以點 ...
兩個都曬到黑鬼勒凸,幾登對

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。