• 瀏覽: 31,076
  • 回覆: 176
  • 追帖: 2
我皮膚其實好差 好多暗瘡 平時上左粉加埋D易容術 就咁睇唔多覺
同個而家個男友拍左兩個月拖 黎緊要同佢去旅行終於要見真章…
好驚佢見到我全素顏之後會嚇親嫌棄我...點算

總有一天他會見到,真心喜歡你是不會介意

分房瞓!大不鳥想咩野你去佢房,之後返自己房~。。。

引用:
原帖由 anchan8 於 2019-9-4 12:24 PM 發表

我皮膚其實好差 好多暗瘡 平時上左粉加埋D易容術 就咁睇唔多覺
好驚佢見到我全素顏之後會嚇親嫌棄我...點算 ...
去廁所落妝敷面膜出番黎,跟著夜d熄燈先除,第二朝早過佢起身化妝,應該避到
我都好想同男朋友去旅行

比定心理準備佢LOR

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 anchan8 於 2019-9-4 12:24 PM 發表

好驚佢見到我全素顏之後會嚇親嫌棄我...點算 ...
放心,旅程一定愉快,點都食埋先走,除非真係差到完全食唔落

引用:
原帖由 肥宅 於 2019-9-4 01:10 PM 發表

去廁所落妝敷面膜出番黎,跟著夜d熄燈先除,第二朝早過佢起身化妝,應該避到
我都好想同男朋友去旅行
快d去啦,預支埋蜜月😆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香煎強勁的馬 於 4-9-2019 13:03 發表

分房瞓!大不鳥想咩野你去佢房,之後返自己房~。。。
而家開始努力護膚會唔會好d呢?

引用:
原帖由 faimark 於 2019-9-4 01:54 PM 發表

而家開始努力護膚會唔會好d呢?
冇可能咁快!除非佢男友~。。

回覆 引用 TOP

比佢玩埋後門,應該可以平息到佢d怒火

回覆 引用 TOP

晚晚格劍,格到佢又攰又無力,等佢瞓覺先咪得囉

佢瞓咗先落妝,佢起身前就化好妝

回覆 引用 TOP

諗辦法改善皮膚問題 清暗瘡
排清體內毒素 飲下牛奶食蕉食菜飲多d水

引用:
原帖由 肥宅 於 2019-9-4 01:10 PM 發表

我都好想同男朋友去旅行
咁要乜乜嘅時候都夫面膜?

提示:支持鍵盤翻頁左 右