• 瀏覽: 29,614
  • 回覆: 115
  • 追帖: 1
應該係自己有病痛個時....

熱賣及精選
老來形單隻影又有病仲妻凉。

引用:
原帖由 dc31 於 2019-9-3 11:59 PM 發表

老來形單隻影又有病仲妻凉。
有伴侶是旦一個要走先,有仔女你無$佢地多數結婚後唔show 你。你覺唔覺咁樣更淒涼?

引用:
原帖由 ywannal 於 2019-9-4 12:02 AM 發表

有伴侶是旦一個要走先,有仔女你無$佢地多數結婚後唔show 你。你覺唔覺咁樣更淒涼?
伴侶未走之前總比終身孤單好,今時今日就算單身或有伴侶都要有錢傍身是常識,你唔會傻到老來身無分文喺嘛。

引用:
原帖由 dc31 於 2019-9-4 12:16 AM 發表

伴侶未走之前總比終身孤單好,今時今日就算單身或有伴侶都要有錢傍身是常識,你唔會傻到老來身無分文喺嘛。
身無分文肯定唔係我啦,我就是見過唔少人有子女都無子女理佢地,你去下各快餐連鎖店睇下,D老人家成日都搵人訴苦,幾咁淒涼

引用:
原帖由 ywannal 於 2019-9-4 12:25 AM 發表

身無分文肯定唔係我啦,我就是見過唔少人有子女都無子女理佢地,你去下各快餐連鎖店睇下,D老人家成日都搵人訴苦,幾咁淒涼
喱啲咪就喺受到西方文化嘅影響囉,幾千年儒家思想已經盪然無存,仲有幾多個為人子女者會關顧父母。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 colorpencil 於 2019-9-3 11:27 PM 發表

應該係想朴野時冇得扑

要性行為便找狗公,
女性豁出去,肯定容易找人上床.
做狗公沒門檻沒道德責任要求.
又會做愛,又得將來丈夫體諒.
廿一世紀,不做狗公難道做君子嗎?
女性不跟狗公,例如我上床,真可惜了.

終身孤單的話
唔開心果陣真係會好辛苦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 colorpencil 於 2019-9-3 11:27 PM 發表

同埋情人節

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ywannal 於 2019-9-4 12:25 AM 發表

做人真慘!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]