• 瀏覽: 13,441
  • 回覆: 95
  • 追帖: 3
唉...一言難盡!
由拍拖到結婚,十年了...係米真係會變會悶呢?但我仲係好需要(男)...發洩唔到 有時真係唔知點算....

我試過買玩具...震蛋,假陽具 佢都話唔舒服....浪費我心機....同埋 豆豆 正常 女性 最敏感位置...但佢又話唔舒服...我已經好溫柔....我總係覺得 好似怪怪咁...

但佢需要既時候,又會做主動...但一個月 可能1-2日....平時我想要 都無...唉...都唔知點算....

熱賣及精選
越做越多,就黎頂唔順

好正常吖

回覆 引用 TOP

我已經放棄啦

基路難行

回覆 引用 TOP

哈哈,旱的旱死,涝的涝死。。。lol

回覆 引用 TOP

會主動..唔係幾好咩?

引用:
原帖由 草夠錢40歲退休 於 2019-9-3 12:07 AM 發表

越做越多,就黎頂唔順
師兄 你就好啦....想做都冇得做😪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 默默無名的OL 於 2019-9-3 10:25 AM 發表

會主動..唔係幾好咩?
主動 佢想要果1-2日 講緊1個月裡先有1-2日係咁....平時我想要 主動都無反應

引用:
原帖由 1680000 於 2019-9-3 08:39 AM 發表

我已經放棄啦
唉....原來都有師兄 同病相憐....真係唔個點算好....試新野 又話唔岩...有啲女仔 就食整都話唔夠...唔通真係天意...揀錯對手🤷🏽‍♂️

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2019-9-3 10:40 AM 發表

唉....原來都有師兄 同病相憐....真係唔個點算好....試新野 又話唔岩...有啲女仔 就食整都話唔夠...唔通真係天意...揀錯對手🤷🏽‍♂️
係咁GA LA,慢慢會慣,打下J囉

引用:
原帖由 床上默默的手 於 2019-9-3 10:46 AM 發表

係咁GA LA,慢慢會慣,打下J囉
打J 唔岩我....果種感覺都唔同😪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2019-9-2 11:42 PM 發表

唉...一言難盡!
由拍拖到結婚,十年了...係米真係會變會悶呢?但我仲係好需要(男)...發洩唔到 有時真係唔知點算....

我試過買玩具...震蛋,假陽具 佢都話唔舒服....浪費我心機....同埋 豆豆 正常 女性 最敏感位置...但佢又話唔舒服...我已經好溫柔....我總係覺得 好似怪怪咁...

但佢需要既時候,又會做主動...但一個月 可能1-2日....平時我想要 都無 ...
同是天涯淪落人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2019-9-3 10:40 AM 發表

所以婚前驗貨係非常重要!

現今社會,有婚前性行為,才是正確性觀念

唔做咪算囉! 何必求

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]