• 瀏覽: 6,573
  • 回覆: 42
  • 追帖: 2
我都覺得應先比佢老婆知道, 再由佢老婆決定. 至於個出軌女人, 也應比佢老公知道, 4 人一齊解決問題.

引用:
原帖由 後悔但已冇選擇 於 2019-8-31 04:09 PM 發表

我都覺得應先比佢老婆知道, 再由佢老婆決定. 至於個出軌女人, 也應比佢老公知道, 4 人一齊解決問題.
贊成,另外果兩個人都係當事人,佢哋唔係貨物,唔係比你地任揀,就算要揀,都唔係由你揀

回覆 引用 TOP

而家d夫婦有問題唔係兩個人去解決,而係選擇去出軌,佢哋梗係唔會同另一半分開先至出軌啦,騎牛搵馬,點知有冇出軌對象㗎,冇嘅話,搵鬼同佢屌咩?呢啲咪仆街囉,重出post 問人,面對唔到,死咗去算啦,咁咪解決晒囉

回覆 引用 TOP

樓主 太自私
3年,點解你太太唔知,蠢?扮唔知 ?
梗係飛小三啦..仲洗問
我係唔會十卜婚外情

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅色雞翼 於 2019-8-30 08:42 PM 發表

故事係咁的,我已婚,有一個小朋友。由小朋友出世(7年前),我其實同太太已經常就照顧小朋友而有磨擦了。其實都嘈得好勁,因為佢照顧小朋友的方法不太健康,但我搵過好多家人,朋友,醫生同佢講佢都唔聽,佢一直係全職媽媽,佢好錫小朋友,但佢教小朋友就比較放縱而我自己就偏向比較嚴格。而且佢亦都唔係太識得理財所以支出非常大,我自己方面就係全職工作,坦白講我收入不錯,而且工作上亦算成功,我自己亦係一個比較進取嘅人, ...
你都表達得好清楚,如果我係你,會離婚 但比足養佢地母子 既生活費, 至少三千萬, 然後同你喜歡既一齊生活。

回覆 引用 TOP

師兄,我只係諗到你個第三者已婚女人 
今晚同你搞完 聽晚同佢老公搞 後晚又可能同一個one night stand搞(但你唔知)

其實甘鬼污糟 你點解可以接受到甘嘅性關係,如果你真係甘鍾意個女人 就快d離婚 同個第三者一齊,唔好搞到你老婆有病 日後你老婆有第二個男人追求 你都唔好後悔今日嘅任性決定。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Demetrius 於 2019-8-30 09:17 PM 發表

相信你因為覺得同佢夾先娶現任太太,咁點解後來又覺得唔夾呢?係唔係你同佢無關心同溝通?你無喺佢角度諗過?呢個問題唔面對,等到你離開現任太太,將情人變成第二任太太,然後同第二任太太生咗細路之後,你會重覆今日既處境,就係為咗細路同生活理念不斷同太太嘈,然後嘈到無哂感情,跟住你會再結識第三個情人,但你第一任同第二任太太及其細路會繼續糾纏你,令你抬唔起頭做人,仲有你要明白,你情人可以背叛佢丈夫三年,而且保密 ...
你說出了我想說的👍

回覆 引用 TOP

倆個背叛家庭的人走在一起,一開始的時候是很甜蜜幸福,但時間一久(你己經說出了重點,這個女人老公對她好好,她仍然背叛老公出軌)到最後都有可能重蹈覆轍,以同樣的原因、同樣的方式再次出軌

回覆 引用 TOP

我只想說:世上最美的風景,都不及回家的那條路

回覆 引用 TOP

如果你女朋友要做媽媽,佢唔會再得閒陪你玩地下情,你冇得揀,等佢生左你就會喺佢生命中消失

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅色雞翼 於 2019-8-30 08:42 PM 發表

故事係咁的,我已婚,有一個小朋友。由小朋友出世(7年前),我其實同太太已經常就照顧小朋友而有磨擦了。其實都嘈得好勁,因為佢照顧小朋友的方法不太健康,但我搵過好多家人,朋友,醫生同佢講佢都唔聽,佢一直係全職媽媽,佢好錫小朋友,但佢教小朋友就比較放縱而我自己就偏向比較嚴格。而且佢亦都唔係太識得理財所以支出非常大,我自己方面就係全職工作,坦白講我收入不錯,而且工作上亦算成功,我自己亦係一個比較進取嘅人, ...
我應為你不應離婚,不要做一個自私的人吧,個小三都話分手,唔好再錯啦...你請個工人湊小朋友,等你老婆可以出去做下野,甘佢又會變5同了,從而拉近返DISTANCE啦...
點解搞到關係甘復習呢?

回覆 引用 TOP

引用:

我應為你不應離婚,不要做一個自私的人吧,個小三都話分手,唔好再錯啦...你請個工人湊小朋友,等你老婆可以出去做下野,甘佢又會變5同了,從而拉近返DISTANCE啦...
點解搞到關係甘復習呢?

回覆 引用 TOP

佢唔愛太太,個心唔係太太度,不斷搵理由合理化。

回覆 引用 TOP

唔得擺脫系人生嘅苦惱根源之一,戀愛尤其咁。──塞涅卡

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]