• 瀏覽: 3,834
  • 回覆: 27
成日聽到人話短就技術搭夠,但入面痕,條9唔夠長點R,咩技術都死啦,師姐們遇過幾短令你覺得屌極都無感覺?又成日聽人話頂到子宮啦,咁再長d咪屌爆子宮?師姐們又試過最長幾,要叫佢唔好插哂入去呢。
利申,小弟長15cm,未試過比人話唔夠長止唔到痕,亦未試過比人喝住唔好插咁入

熱賣及精選
因為你入錯菊花

引用:
原帖由 tbyu 於 2019-8-27 09:36 AM 發表

因為你入錯菊花
你咁清楚?經驗豐富?分享下你經驗,please

回覆 引用 TOP

on9,有8cm咩都够了。。。多d普及下知识啦。
G点先2-3cm,所以8cm系够晒。。多个部分就多dd摩擦时间。而唔系唔够。

Oman~
引用:
原帖由 卜卜星 於 2019-8-27 09:58 AM 發表

on9,有8cm咩都够了。。。多d普及下知识啦。
G点先2-3cm,所以8cm系够晒。。多个部分就多dd摩擦时间。而唔系唔够。
On9,睇清楚人地講咩先啦on9仔,咪問緊最短遇過幾短囉,可能真係有師姐遇到短到得2,3cm呢,咁點呢?

回覆 引用 TOP

陰公,又多1個~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tbyu 於 2019-8-27 09:36 AM 發表

因為你入錯菊花
你真係衰到呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-27 09:18 AM 發表

成日聽到人話短就技術搭夠,但入面痕,條9唔夠長點R,咩技術都死啦,師姐們遇過幾短令你覺得屌極都無感覺?又成日聽人話頂到子宮啦,咁再長d咪屌爆子宮?師姐們又試過最長幾,要叫佢唔好插哂入去呢。
利申,小弟長15cm,未試過比人話唔夠長止唔到痕,亦未試過比人喝住唔好插咁入 ...
我勁想知你有咩技術絶招?

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2019-8-27 03:32 PM 發表

我勁想知你有咩技術絶招?
其實無咩絕技,前戲一定唔少得,到入戲肉要觀察對手邊個姿勢舒服,鍾意大力定溫柔,不能一蓋而論,做愛係兩個人進行,佢唔舒服邊有下次,d sp 住部有得翻頭食

引用:
原帖由 smwong99 於 27/8/2019 09:18 發表

利申,小弟長15cm,未試過比人話唔夠長止唔到痕,亦未試過比人喝住唔好插咁入 ...
六吋,幾好喇

人生如戲,戲如人生;箇中情節,何必認真
好長下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 PMSHK 於 2019-8-27 08:26 PM 發表

六吋,幾好喇
15cm唔夠6吋,差少少

吋6都唔夠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smwong99 於 27/8/2019 22:09 發表

15cm唔夠6吋,差少少
夠喇,夠用就好

人生如戲,戲如人生;箇中情節,何必認真

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]