• 瀏覽: 10,351
  • 回覆: 140
引用:
原帖由 肥宅 於 2019-8-24 09:30 AM 發表

先自我介紹,我係一個170磅,21歲嘅肥妹
今日係我暗戀男同事生日,禽晚提早一日約佢食飯慶祝,期間我表白左,但佢表明唔鍾意肥嘅女仔,叫我起碼減3,40先會考慮。咁係咪即係嫌我肥拒絕我……… ...
你幾高先??
妹妹佢已經講到出面唔鐘意肥,其實你問黎做乜?
重有呢d男仔你鐘意佢d咩先?如果你性格各樣都好好而佢係因為話你肥而唔鐘意,呢d男仔都好 膚淺,無L用架,鐘意佢做乜

熱賣及精選
講得咁白都唔明

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天生滴滴雞翼 於 2019-8-26 01:47 AM 發表

你幾高先??
妹妹佢已經講到出面唔鐘意肥,其實你問黎做乜?
重有呢d男仔你鐘意佢d咩先?如果你性格各樣都好好而佢係因為話你肥而唔鐘意,呢d男仔都好 膚淺,無L用架,鐘意佢做乜 ...
已經再問清楚佢,佢話都有d喜歡我,但驚一齊左我會無動力同佢一齊做運動減肥,所有要我減左先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 春天肥肥妹頭 於 2019-8-26 10:20 AM 發表

做自己,自己開心就好,唔好太在意別人嘅睇法
同佢一齊去打拳減肥都好開心,好似拍拖咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 床上硬硬的樓奴 於 2019-8-27 09:10 AM 發表

那就減減肥吧,瘦了就好看了。
嗯,努力中

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 酒店大妹 於 2019-8-27 10:30 AM 發表

勤力減肥,外表很重要
都係………

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥宅 於 2019-8-24 09:30 AM 發表

今日係我暗戀男同事生日,禽晚提早一日約佢食飯慶祝,期間我表白左,但佢表明唔鍾意肥嘅女仔,叫我起碼減3,40先會考慮。咁係咪即係嫌我肥拒絕我……… ...

引用:

一於支持勁減肥

引用:

乜你連肥婆都媾唔到呀?可悲

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

想身體健康唔好食肥豬肉!

引用:

鍾意佢咪為佢減肥囉!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]