• 瀏覽: 25,677
  • 回覆: 266
  • 追帖: 8
我懷疑我男友同返佢前度一齊,因為我有次偷睇佢電話,見到佢地嘅whatsapp內容,佢地有約出去見面,條女又話好掛住佢果d,之後我問返我男友,佢話係條女掛住佢。早幾日我男友話佢前度有新男友,仲話佢搬左新屋,咁我就放心,冇再諗佢地。
到前日我同我男友一齊嘅時候,條女打俾佢,我諗可能係叫我男友去車佢,我男友話做緊嘢,唔方便,之後解釋一輪就收到左佢線,果下我已經好嬲,做乜唔可以俾佢知佢同我一齊?做乜要同佢解釋?
尋晚我男友黎我屋企瞓,我又睇佢電話,發現佢刪除左同呢條女嘅對話紀錄,佢不嬲都5會刪除紀錄,所以我好懷疑。之後到我地瞓醒,有人打俾我男友,我男友話打緊機,之後收左佢線,佢又打黎,我男友就好嬲咁鬧佢,之後收左佢線,佢又whatsapp我男友,我男友著晒,我問佢邊個黎,佢又唔講,之後佢下午6點走左,一直到而家都冇搵過我,頭先我見佢上線,我whatsapp佢,佢竟然唔覆我,我懷疑佢喺條女度瞓,條女睇佢電話,因為佢唔會唔覆我,我個問題係,其實我有條女電話,我好想whatsapp問佢,佢係咪同返我男友一齊,我應唔應該問呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 keungyanyan 於 2019-8-24 03:36 AM 發表

我懷疑我男友同返佢前度一齊,因為我有次偷睇佢電話,見到佢地嘅whatsapp內容,佢地有約出去見面,條女又話好掛住佢果d,之後我問返我男友,佢話係條女掛住佢。早幾日我男友話佢前度有新男友,仲話佢搬左新屋,咁我就放心,冇再諗佢地。
到前日我同我男友一齊嘅時候,條女打俾佢,我諗可能係叫我男友去車佢,我男友話做緊嘢,唔方便,之後解釋一輪就收到左佢線,果下我已經好嬲,做乜唔可以俾佢知佢同我一齊?做乜要同佢 ...
梗系5想覆你la
因為怕你煩痳
而且佢5可以有女性朋友既咩

引用:
原帖由 色彩生活 於 2019-8-24 03:43 AM 發表

梗系5想覆你la
因為怕你煩痳
而且佢5可以有女性朋友既咩
去條女屋企瞓喎。。。我懷疑佢去左條女度住添。佢特登講個大話,話佢搵到新男友,其實個新男友咪佢自己囉!因為佢同呢條女一直都糾纏不清,我同我男友一齊左兩個月,但佢地都試過一齊返,到我知道左,我男友死口唔認,我又唔可以話我睇過佢電話。

引用:
原帖由 keungyanyan 於 2019-8-24 03:46 AM 發表

去條女屋企瞓喎。。。我懷疑佢去左條女度住添。佢特登講個大話,話佢搵到新男友,其實個新男友咪佢自己囉!因為佢同呢條女一直都糾纏不清,我同我男友一齊左兩個月,但佢地都試過一齊返,到我知道左,我男友死口唔認,我又唔可以話我睇過佢電話。 ...
我明白你既感受同辛苦
同時你要知道你系甘check佢野
系甘諗黎諗去都冇計架
只會令自己辛苦
一系諗計食住佢 一系走姐
check都冇計架
仲要打比個女人

引用:
原帖由 色彩生活 於 2019-8-24 03:51 AM 發表

我明白你既感受同辛苦
同時你要知道你系甘check佢野
系甘諗黎諗去都冇計架
只會令自己辛苦
一系諗計食住佢 一系走姐
check都冇計架
仲要打比個女人
...
我想whatsapp問個女人,究竟係咪仲同我男友一齊,起碼有個答案。。。我男友一定唔會認,但佢做出黎嘅嘢令我覺得好辛苦。攪到我日日喺度諗好多佢地嘅嘢,好折磨。

引用:
原帖由 keungyanyan 於 2019-8-24 03:53 AM 發表

我想whatsapp問個女人,究竟係咪仲同我男友一齊,起碼有個答案。。。我男友一定唔會認,但佢做出黎嘅嘢令我覺得好辛苦。攪到我日日喺度諗好多佢地嘅嘢,好折磨。 ...
系辛苦既

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 keungyanyan 於 2019-8-24 03:53 AM 發表

我想whatsapp問個女人,究竟係咪仲同我男友一齊,起碼有個答案。。。我男友一定唔會認,但佢做出黎嘅嘢令我覺得好辛苦。攪到我日日喺度諗好多佢地嘅嘢,好折磨。 ...
不如甘諗la
大不了米5好拍拖
人一出世都冇拖拍既la
甘米5洗驚又開心d囉

引用:
原帖由 色彩生活 於 2019-8-24 04:09 AM 發表

不如甘諗la
大不了米5好拍拖
人一出世都冇拖拍既la
甘米5洗驚又開心d囉
即係以後自己一個人過?但我好鍾意我男友。佢對我亦都算幾好。。。

引用:
原帖由 keungyanyan 於 2019-8-24 04:16 AM 發表

即係以後自己一個人過?但我好鍾意我男友。佢對我亦都算幾好。。。
5系呀
我意思系拖可以拍
米甘緊張呀

引用:
原帖由 色彩生活 於 2019-8-24 04:18 AM 發表

5系呀
我意思系拖可以拍
米甘緊張呀
而家d愛情究竟係點樣?好似所有男人都覺得偷食係好正常嘅事,如果個女人踢爆佢,就係個女人唔識做人,應該知都扮唔知,但我忍唔到,我做唔到咁委屈自己。

引用:

如果咁辛苦,不如文字上揾果個女仔,至少唔洗比佢冚線。你試下冷靜咁表達自己不鬧佢,如果個女仔人品不太壞或根本不知你存在,我覺得佢會講真相你知,好過再問男友無真相。

引用:
原帖由 keungyanyan 於 2019-8-24 04:21 AM 發表

而家d愛情究竟係點樣?好似所有男人都覺得偷食係好正常嘅事,如果個女人踢爆佢,就係個女人唔識做人,應該知都扮唔知,但我忍唔到,我做唔到咁委屈自己。 ...
現在可能真係太易識人,可能有男人會咁諗但不會是全部,不過太後生可能真係好難定落黎,再加上可能他同前度感情好深。

.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半空黃色魚蛋 於 2019-8-24 04:24 AM 發表

現在可能真係太易識人,可能有男人會咁諗但不會是全部,不過太後生可能真係好難定落黎,再加上可能他同前度感情好深。
先講外表,條女生過3個bb,3個都唔同老豆,我男友話佢d肚紋好肉酸,見到都唔想x佢,但佢好幫到我男友手,我男友覺得佢好識做人,同佢相處好舒服。

如果我問我男友揀邊個,我都冇乜信心佢會揀我,我男友成日話我好蠢,好低能,但佢又話佢好愛我,我喺性方面滿足到佢,平時都成日煩住佢,乜都要佢解釋,佢又唔鍾意解釋果隻,佢成日話好鍾意攬住我,覺得好有安全感。。。佢都算錫我,我房部冷氣機壞左,佢俾錢我裝過部,我話買二手,佢話一定唔可以買二手,佢俾3000蚊我,我話唔夠,佢又即刻入夠俾我。。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]