• 瀏覽: 1,451
  • 回覆: 13
小弟識左個女仔, 佢係我果type, 對方亦都鐘意我, 但我做錯了一個決定, 當時我戒緊煙, 但我呃左佢我係唔食煙,佢亦因為我呃佢而對我冷淡, 佢話佢好掙扎
我知道我呃佢呢個行為好錯, 我好內疚,好想俾佢知道我真心改過, 但又唔想好hardsell 咁話佢知, 請問各位我可以點做?

p.s. 我真心鐘意呢個女仔, 唔想錯過佢, 但自己有錯(呃佢) 在先, 唔想俾任何藉口自己, 我真心想佢俾多次機會我.....最後我係成功戒了煙

熱賣及精選
引用:
原帖由 hangscholes 於 2019-8-24 01:48 AM 發表

小弟識左個女仔, 佢係我果type, 對方亦都鐘意我, 但我做錯了一個決定, 當時我介緊煙, 但我呃左佢我係唔食煙,佢亦因為我呃佢而對我冷淡, 佢話佢好掙扎
我知道我呃佢呢個行為好錯, 我好內疚,好想俾佢知道我真心改過, 但又唔想好hardsell 咁話佢知, 請問各位我可以點做?

p.s. 我真心鐘意呢個女仔, 唔想錯過佢, 但自己有錯(呃佢) 在先, 唔想俾任何藉口自己, 我真心想佢俾多次機 ...
攞一百萬入落佢個戶口度,然後同佢講,如果佢日後再發現你再講大話,咁呢一百萬就會屬於佢㗎喇!!

咁小事都搞成咁...
日後點算?咪一世冷淡你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-8-24 02:08 AM 發表

攞一百萬入落佢個戶口度,然後同佢講,如果佢日後再發現你再講大話,咁呢一百萬就會屬於佢㗎喇!!
都已經入咗佢戶口,乜唔係已經屬於佢咩?

甘易分手既
不過食煙好臭架

引用:
原帖由 香煎強勁的馬 於 2019-8-24 03:21 AM 發表

都已經入咗佢戶口,乜唔係已經屬於佢咩?
你巧叻叻豬唷~~~

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-8-24 10:22 AM 發表

你巧叻叻豬唷~~~
🐖🐷唔蠢得哂架

引用:
原帖由 香煎強勁的馬 於 2019-8-24 10:25 AM 發表

🐖🐷唔蠢得哂架
直頭係精叻啦~~

不過係鵪鶉啲啫…

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-8-24 10:31 AM 發表

直頭係精叻啦~~

不過係鵪鶉啲啫…
又比你記得我做🐦鵪鶉嘅事

引用:
原帖由 香煎強勁的馬 於 2019-8-24 10:33 AM 發表

又比你記得我做🐦鵪鶉嘅事
我好好記性㗎…

巧相深五六年前剛上嚟,比低域攞咗八嚿水去叫雞,我都仲記得呀~~~

中學生(思維)不應談戀愛
BTW 戒 not 介

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-8-24 10:36 AM 發表

我好好記性㗎…

巧相深五六年前剛上嚟,比低域攞咗八嚿水去叫雞,我都仲記得呀~~~
又好似有件咁事不過好似冇五六年前咁耐🤔

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]