• 瀏覽: 53,413
  • 回覆: 190
  • 追帖: 1
頭先囡囡用語音通話打比我,電話顯示左囡囡個頭像,我當時好驚亦唔敢聽,女朋友問我又答唔出(佢經常check我微信有咩朋友),攪到我女朋友依家話要分手,啱啱走左你地話點拆好啊?

基會黎啦飛咗現任同囡囡上大陸雙宿雙悽,最緊要唔好落返黎
引用:
原帖由 沉船達人 於 2019-8-23 09:41 PM 發表
頭先囡囡用語音通話打比我,電話顯示左囡囡個頭像,我當時好驚亦唔敢聽,女朋友問我又答唔出(佢經常check我微信有咩朋友),攪到我女朋友依家話要分手,啱啱走左你地話點拆好啊? ...

當時都答唔出,仲拆條鐵咩太岸九了

引用:
原帖由 沉船達人 於 2019-8-23 09:41 PM 發表
頭先囡囡用語音通話打比我,電話顯示左囡囡個頭像,我當時好驚亦唔敢聽,女朋友問我又答唔出(佢經常check我微信有咩朋友),攪到我女朋友依家話要分手,啱啱走左你地話點拆好啊? ...
轉數慢就咪搞咁多嘢啦~~

點乜知吖 有棍嘅預咗㗎啦

引用:
原帖由 印度凸警 於 2019-8-23 09:51 PM 發表
當時都答唔出,仲拆條鐵咩太岸九了
依個功能真係害死人,又冇得block

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-8-23 09:53 PM 發表

轉數慢就咪搞咁多嘢啦~~
電話響果刻嚇到懶屎啦,仲轉乜鬼數

幾年前同班豬朋狗友講戰績。點知好似排戲甘。個電話系個瓜按到個制。甘橋又按出女朋友度。。最後解畫話。我單純性認屎認屁。根本無哩種事

引用:
原帖由 沉船達人 於 2019-8-23 10:04 PM 發表

電話響果刻嚇到懶屎啦,仲轉乜鬼數
轉數快就會即刻諗到點拆啦~

駛九驚咩~~……

引用:
原帖由 沉船達人 於 2019-8-23 10:00 PM 發表

依個功能真係害死人,又冇得block
冇得block對冇得扑,襯到絕囉

抵死,偷食都唔識抹嘴

引用:
有幾難拆,話自己反送中,原本想上去學術交流一下,點知”被溝女”,一定有人信。

引用:
中出即飛

引用:
仲拆乜鳩,嗱嗱聲過關,揾條仁K女砌番獲啦

可直接移民大灣區了

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]