• 瀏覽: 31,825
  • 回覆: 571
  • 追帖: 6
試試My Fitness Pal 可以計住自己食幾多郁幾多,入不敷支自然會瘦

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
This is because you drank water which caused the dilution of your rice just almost ingested, converted the status, resembling to congee which is very high glycemic index. The high index made you more hungry and easy to suffer diabetics. When the characteristics (polyphagia, polydipsia, polyuriadiabetics) occurred, your abundant scale of food will be merely stored as body-fat.  As a result, you are getting more obese.

.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我條腰好粗 於 2019-8-23 03:25 PM 發表

我已經有去運身架啦 又唔算食得多野 但係食少少都會肥 相反我朋友懶過我 成日唔去GYM 又成日大魚大肉 反而減到肥
遺傳都好大關係!如果家人係肥底,要減肥真係要比正常人難好多!

回覆 引用 TOP

因為佢地食得慢,就係咁簡單

[size=0.63]
呢個世界上 有精仔、有懵仔、有叻仔、散仔、賭仔、重有戇居仔

回覆 引用 TOP

食小d先得

回覆 引用 TOP

同感

回覆 引用 TOP

始終都係靠做運動加控制飲食

回覆 引用 TOP

我本身瘦底,零運動,但我想肥多5-10磅,有咩方法

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星火摘星 於 23/8/2019 17:13 發表

身體淋巴堵塞....可以考慮去拔罐刮痧....邊調理邊運動....by金融版新手
星爺!你係新手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jimmyho2006 於 2019-8-24 01:38 PM 發表

太令人羨慕。
有咩好羨慕
我要肥多10公斤bmi先正常

引用:
原帖由 背包女行 於 2019-8-25 05:08 PM 發表

有咩好羨慕
我要肥多10公斤bmi先正常
年紀越大,新陳代謝會越慢。

而家難肥,將來便剛好了。

如果而家易肥,將來便暴肥。

這種體質可容你吃更多美食而無需顧累增磅的問題,當然令人羨慕。

「給我三千城管兵,一定收回釣魚島,給我五百貪腐官,保證吃垮小日本。」
有米國研究講 系DNA效果

回覆 引用 TOP

脾胃虛寒 腎陽虛 身體熱能化不走水氣 建議你少吸收水分 勿聽每日七杯水

回覆 引用 TOP

有d人扮細食😕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jimmyho2006 於 2019-8-25 05:15 PM 發表

年紀越大,新陳代謝會越慢。

而家難肥,將來便剛好了。

如果而家易肥,將來便暴肥。

這種體質可容你吃更多美食而無需顧累增磅的問題,當然令人羨慕。 ...
我三十幾歲,我全個家族、親戚全部都係好瘦,我阿嫲九十幾歲仲餐餐兩碗飯,又係超瘦
太瘦唔好處就係比一般人易有脊骨酸痛拉傷,我d侄仔女得果十歲都冇就話周身酸痛,行步路都容易撞到骨痛

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]