• 瀏覽: 17,334
  • 回覆: 164
狗公

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 黃昏勇敢的OL 於 2019-8-22 11:09 AM 發表

有個男同事,平時幾好傾,近期先知佢已經結左婚。佢知道我剛同男朋友分手,就開始追我。佢話同老婆簽左分居同意信,但因為結婚未夠一年,所以要等一段時間先可以同老婆正式離婚。雖然我對佢幾有好感,但我唔想做第三者,唔想其他人誤會我拆散佢地。但佢每日接我返工放工,哀求我接受佢,好煩。點解男人可以咁自私。 ...
咁攪住先啦, 等佢離婚咪可以一齊囉

回覆 引用 TOP

搵炮友姐
合則來 不合則去

引用:
原帖由 黃昏勇敢的OL 於 2019-8-22 11:09 AM 發表

有個男同事,平時幾好傾,近期先知佢已經結左婚。佢知道我剛同男朋友分手,就開始追我。佢話同老婆簽左分居同意信,但因為結婚未夠一年,所以要等一段時間先可以同老婆正式離婚。雖然我對佢幾有好感,但我唔想做第三者,唔想其他人誤會我拆散佢地。但佢每日接我返工放工,哀求我接受佢,好煩。點解男人可以咁自私。 ...
係你俾機會既姐,你可以唔俾佢接

回覆 引用 TOP

我對佢只係普通同事咁傾偈

回覆 引用 TOP

SP?

引用:
原帖由 8862 於 2019-8-22 12:55 PM 發表

SP?
No

回覆 引用 TOP

旁觀者清,當局者迷 你自己好好諗清楚

回覆 引用 TOP

蒼蠅

回覆 引用 TOP

引用:

免費G難求呀。

回覆 引用 TOP

引用:

有J小妹找真愛

回覆 引用 TOP

結婚未夠一年的垃圾
相信騙shrimp條

回覆 引用 TOP

自私而且貪心

回覆 引用 TOP

基路難行

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]