老婆唔同意愛愛點辦

本主題由 FafaLala 於 2019-8-22 08:44 PM 移動

老婆唔同意愛愛點辦 E-mail 此主題給朋友

自結婚生完細仔後,每次要和老婆愛愛,老婆都唔同意還要挑日子,還因為呢個系經常嗌交,而老婆噉解愛愛就系為了生兒子寶寶嘅,有冇一樣嘅情況?點解決?依家每個月最多愛愛2次有時候就1次。性福喺邊度,我都已經欲喊無淚了!

熱賣及精選
引用:
原帖由 黯の然 於 2019-8-22 08:55 AM 發表

自結婚生完細仔後,每次要和老婆愛愛,老婆都唔同意還要挑日子,還因為呢個系經常嗌交,而老婆噉解愛愛就系為了生兒子寶寶嘅,有冇一樣嘅情況?點解決?依家每個月最多愛愛2次有時候就1次。性福喺邊度,我都已經欲喊無淚了! ...
如果你冇帽左, 細B 大d上幼稚園 就會正常返啦。

或者你會唔會冇前戲呀? 如果晚上唔洗湊b, 去街浪漫下啦, 做愛都要新鮮感架。

同男朋友都好耐無做

老公鐘意打機“吃雞”點算

回覆 引用 TOP

你結婚禁耐,有無見過老婆高潮嚟呀 ?
係發出苦樂難分嘅叫聲。
女性冷感因從未感覺到,或者男方交
唔足時間,大家唔同歩。因此亦會造
成女性鍾意同性戀或單獨自慰解決。
兩公婆唔惦,責任在於男方,草草了事
為射出,唔理女方真正性快感需要。
歸根究底兩公婆先要認識性愛同性開
放D。可觀看網上視頻作參考,例如 4
級之類。( 唔推介睇日本或東方人嘅)
我覺得西方人性生活係好自然好平常,
呢點真要學。
總結:
性愛唔係做咗就算,重要做完之後大家
都滿足,彼此高潮時間同歩配合,先叫完
滿魚水之歡。

引用:
原帖由 RV356484 於 2019-8-23 04:07 AM 發表

你結婚禁耐,有無見過老婆高潮嚟呀 ?
係發出苦樂難分嘅叫聲。
女性冷感因從未感覺到,或者男方交
唔足時間,大家唔同歩。因此亦會造
成女性鍾意同性戀或單獨自慰解決。
兩公婆唔惦,責任在於男方,草草了事
為射出,唔理女方真正性快感需要。
歸根究底兩公婆先要認識性愛同性開
放D。可觀看網上視頻作參考,例如 4
級之類。( 唔推介睇日本或東方人嘅)
我覺得西方人性生活係好自然好平常,
...
每次和老婆愛愛陣都要30分鍾以上吧!我也唔懂老婆到底有冇高潮,就感覺老婆平日就像性冷淡一樣

我就係我唔同嘅自我

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2019-8-22 10:01 AM 發表

如果你冇帽左, 細B 大d上幼稚園 就會正常返啦。

或者你會唔會冇前戲呀? 如果晚上唔洗湊b, 去街浪漫下啦, 做愛都要新鮮感架。
每次要做前戲就講我煩,叫我咪動手動腳。

我就係我唔同嘅自我

回覆 引用 TOP

加油,多多问问。敞开心扉。谈一谈。聊一聊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 maysiu1306 於 2019-8-22 03:18 PM 發表

同男朋友都好耐無做
找我XD

回覆 引用 TOP

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。