應該同老公傾嗎?

應該同老公傾嗎? E-mail 此主題給朋友

專登開新account寫,怕俾老公發現

我地拍拖6年,舊年結婚,我地樣樣都好夾,可惜係性事方面我一直覺得唔滿足,佢成日都話返工好攰,好少做,我有諗過係因為我肥,所以唔吸引。

我有時會好懷念同ex嘅性生活,我地因為性格不合,行唔到落去。我咁諗嘅時候會覺得內疚,因為老公真係對我好好。

我應該同老公傾下嗎?點講好呀?

熱賣及精選
.

我口臭 =\= 我冇道理!
引用:
原帖由 激死未 於 2019-8-21 06:57 PM 發表

好多柒頭都專登開新account, 日日入黎性幻想!
我明網上無奇不有,只可以講我想同我老公傾,而唔知點開口,唔方便問朋友,唯有上網問,唔鐘意就唔好留言,唔該

.

回覆 引用 TOP

.

回覆 引用 TOP

我係講緊婚後生活喎,有乜問題呢?如果係貼錯區,請指正。定係你為人太迂腐,女人婚後唔包括性生活?

拭目以待回帖方向.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中肥沃的白虎 於 2019-8-21 05:49 PM 發表

專登開新account寫,怕俾老公發現

我地拍拖6年,舊年結婚,我地樣樣都好夾,可惜係性事方面我一直覺得唔滿足,佢成日都話返工好攰,好少做,我有諗過係因為我肥,所以唔吸引。

我有時會好懷念同ex嘅性生活,我地因為性格不合,行唔到落去。我咁諗嘅時候會覺得內疚,因為老公真係對我好好。

我應該同老公傾下嗎?點講好呀? ...
負返多啲責任順便以「努力」減肥。

引用:
原帖由 歷災心數細佬仔 於 2019-8-21 10:50 PM 發表

負返多啲責任順便以「努力」減肥。
減肥先係最高深嘅學問

努力一點減肥修身(當然是做運動) 給老公看見你的誠意 時間拖長了 感情只會越來越淡(當然以上方法是排除了老公有第三者)
有些人是 在家的女人是用來擺的(生仔機器)外面的才是自己喜歡的

引用:
原帖由 雨中肥沃的白虎 於 2019-8-21 11:12 PM 發表

減肥先係最高深嘅學問
有幾肥?邊類型?

引用:
原帖由 ricktse 於 2019-8-21 11:43 PM 發表

努力一點減肥修身(當然是做運動) 給老公看見你的誠意 時間拖長了 感情只會越來越淡(當然以上方法是排除了老公有第三者)
有些人是 在家的女人是用來擺的(生仔機器)外面的才是自己喜歡的 ...
我老公鐘意跑步,佢有叫過我一齊去,但我懶做運動,或者先由飲食開始,食少d零食

我連生仔機器都唔係,未有小朋友

引用:
原帖由 歷災心數細佬仔 於 2019-8-21 11:54 PM 發表

有幾肥?邊類型?
由細到大都係肥,著加大碼,腳粗

樓主:
我了解你感受。
記得我十年八年前同一個識咗成年
嘅網友第一次見面,同第一次一齊去
深圳食晚飯同跟住去開房過夜。
發覺對方真係好肥,唯有頂硬上,
肥中自有肥中玩, 你只能被動在下
方,並要借助枕頭墊高下身,靠近牀邊,
雙腳舉高,老公立身而進。
心理方面,你要令老公有性開放觀念,
唔好先入為主驚咗肥人大食,怕咗你。
面對肥女人,視覺上同肉體上嘅感覺係
完全兩回事,只要把握得好,老公自然
鍾意果種感覺。例如濕潤丶叫聲等。
都要靠你用D功夫同演技啊 !
鬼佬網有好多型型式式嘅性交視頻,有
後生有老,有肥等。只要老公對女人有
興趣就得。
( 以上我所言嘅肥網友,後來佢結婚後,
我哋就停止見面來往)
( 我唔係老作同膠貼,以上係我本人經歷 )

引用:
原帖由 RV356484 於 2019-8-22 06:12 AM 發表

樓主:
我了解你感受。
記得我十年八年前同一個識咗成年
嘅網友第一次見面,同第一次一齊去
深圳食晚飯同跟住去開房過夜。
發覺對方真係好肥,唯有頂硬上,
肥中自有肥中玩, 你只能被動在下
方,並要借助枕頭墊高下身,靠近牀邊,
雙腳舉高,老公立身而進。
心理方面,你要令老公有性開放觀念,
唔好先入為主驚咗肥人大食,怕咗你。
面對肥女人,視覺上同肉體上嘅感覺係
完全兩回事,只要把 ...

回覆 引用 TOP

56 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。