衰人點解咁長命

衰人點解咁長命 E-mail 此主題給朋友

衰99 害咗我10年,仲害我到幾時呀?
我生BB,我話我出錢請工人,我返工,衰99話唔使,等佢湊BB

原來係佢呃我,放完產假佢話BB喊,佢訓唔到,佢日日同個仔去另一間屋訓,一日返來睇BB幾個鐘
頭四年無畀屋企鎖匙我,佢同個仔講如果畀屋企鎖匙我就會斷絕關係(未生BB時,我成日响公司宿舍訓,好少返屋企)

佢叫個仔無畀家用我,等佢自己買餸畀我。我餵人奶,佢幾乎日日買加工食品,同執爛生果畀我食,我唔食 就叫個仔鬧我

BB大 d 佢同我地一齊住。我做乜佢都覺得唔啱,又鬧我,又叫個仔鬧我

之後請工人,我出去做嘢。公司請食飯,我化妝,佢竟同個仔講我做雞。

行街,去旅行都要跟埋去。我拖佢個仔手,佢話我發姣。
最衰係晚上我同個女訓咗覺,佢同個仔講我壞話 偷佢d嘢,話我打佢。。。其實全部都係佢作出來。令到佢個仔憎我

仲有好多野,我數唔曬。
我從來無同屋企人 講佢咁對我因為怕佢地會擔心。但我屋企人來探我,佢竟然同我屋企人講我對佢唔好
我老公鬧我十次,8次係因為佢
佢破壞咗我幸福,搶走了我老公。我好憎,好憎佢

熱賣及精選
你老公係媽寶?

呢個世界唔係錢就係性
引用:
原帖由 sugar12 於 2019-8-21 03:56 PM 發表

你老公係媽寶?
係。

去旅行散下心嘛, be happy

引用:
原帖由 無盡純情的蛋 於 2019-8-21 04:06 PM 發表

去旅行散下心嘛, be happy
來緊成家去旅行10日。佢又跟埋去,要痴實個仔。響洒店要住埋一間房。佢晚上訓覺唔准關登。我有排受呀
唉!好想大喊一埸,乜都唔諗

引用:
原帖由 床下扁扁的蛋 於 2019-8-21 04:12 PM 發表

來緊成家去旅行10日。佢又跟埋去,要痴實個仔。響洒店要住埋一間房。佢晚上訓覺唔准關登。我有排受呀
唉!好想大喊一埸,乜都唔諗
既然係咁,不妨索性唔去

夜訓唔著閂燈??? 唔係呀麻!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 床下扁扁的蛋 於 2019-8-21 04:00 PM 發表

係。
我唔鐘意呢類型男人

呢個世界唔係錢就係性
引用:
原帖由 sugar12 於 2019-8-21 04:52 PM 發表

我唔鐘意呢類型男人
以前我乜都唔識。鍾意就結婚

引用:
原帖由 sugar12 於 2019-8-21 04:52 PM 發表

我唔鐘意呢類型男人
咁要為自己幸福著想,做返應該做既事

回覆 引用 TOP

相見好, 同住難, 少D見啦~

回覆 引用 TOP

分居

回覆 引用 TOP

咁都頂到咁多年?

回覆 引用 TOP

如果屬實叫妳老公搬出去住,如果唔肯就離婚。呢啲男人冇用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無盡純情的蛋 於 2019-8-21 04:13 PM 發表

既然係咁,不妨索性唔去
人性係唔易改變,想活得開心,遠離佢老母才是上策

每夜如星閃照 每夜常在

回覆 引用 TOP

74 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。