[其他] 对多年好友有咗感觉该点算啊?

对多年好友有咗感觉该点算啊? E-mail 此主題給朋友

我哋俩系好多年嘅同学兼好朋友咗,只要系我嘅事干,佢成日唔留余力嘅相就,生病也系佢照顾我,失恋咗唔嗨森也系佢陪著,就像李大仁一样嘅存喺。旧时都有对象冇想过鬼咁多,就觉得系铁哥哋,可系近嚟慢慢嘅有咗情愫,我该点算啊,心里好纠结,怕收屘讲咗朋友都冇得做啊

茫茫人海,如若相遇,嗰边系命中整定

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
向佢表白

嘗試一齊

引用:
原帖由 Evb 於 2019-8-21 01:40 AM 發表

向佢表白
惊佢冇谂头,收屘尴尬啊

引用:
原帖由 速女 於 2019-8-21 09:27 AM 發表

慢慢增加身體接觸,冇問題就表白。
你嘅意思系让我把佢俾推到咩?

引用:
原帖由 bekamp 於 2019-8-21 09:36 AM 發表

嘗試一齊
等揾个机会我问问佢嘅谂头啩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 廖嘉欣 於 2019-8-21 03:27 PM 發表

惊佢冇谂头,收屘尴尬啊
咁好過你而家喺度估喺度等等等?

引用:
原帖由 Evb 於 2019-8-21 03:30 PM 發表

咁好過你而家喺度估喺度等等等?
就系会好纠结啊,想喺兼埋,但系怕喺兼埋后激情褪去,冇能走到收屘啊

引用:
原帖由 廖嘉欣 於 2019-8-21 03:34 PM 發表

就系会好纠结啊,想喺兼埋,但系怕喺兼埋后激情褪去,冇能走到收屘啊
就係啦值得嗎?

引用:
原帖由 Evb 於 2019-8-21 03:39 PM 發表

就係啦值得嗎?
嗰我再睇睇啩,有可能系一时嘅冲动,我先冷静冷静

引用:
原帖由 廖嘉欣 於 2019-8-21 03:44 PM 發表

嗰我再睇睇啩,有可能系一时嘅冲动,我先冷静冷静
自己慢慢冷靜諗下值唔值得囉!

引用:
原帖由 Evb 於 2019-8-21 03:45 PM 發表

自己慢慢冷靜諗下值唔值得囉!
好嘅呢,唔该你俾我嘅建议

引用:
原帖由 廖嘉欣 於 2019-8-21 03:57 PM 發表

好嘅呢,唔该你俾我嘅建议
要從幾方面諗,對方有冇心上人呢?對方愛唔愛自己呢?只係單戀嘅就好辛苦啦。

引用:
原帖由 Evb 於 2019-8-21 04:02 PM 發表

要從幾方面諗,對方有冇心上人呢?對方愛唔愛自己呢?只係單戀嘅就好辛苦啦。
我明白嘅,自作多情嘅人就系会痛苦唔已,我会谂真个,我唔想收屘冇结果仲未连朋友都做唔掂

21 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。