其實男人追女人想有愛先定係有性先?

其實男人追女人想有愛先定係有性先? E-mail 此主題給朋友

我唔太了解男人,好想知道男人對女人有性幻想先追求心儀對象,定係感情作為基礎先追求心儀對象

熱賣及精選
一句到尾,先睇樣或身材先就係男人,性格行開啦,唔存在,如果對你冇性衝動仲點會有動力同你發展可持續關係,當然,尼個係普遍男性,如果男人自身條件差,佢就唔會考慮尼d野,有人要都偷笑(事實)

引用:
原帖由 異域藍色工人 於 2019-8-20 11:17 PM 發表

一句到尾,先睇樣或身材先就係男人,性格行開啦,唔存在,如果對你冇性衝動仲點會有動力同你發展可持續關係,當然,尼個係普遍男性,如果男人自身條件差,佢就唔會考慮尼d野,有人要都偷笑(事實) ...
明白

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呢個小小獅子 於 2019-8-20 10:47 PM 發表

我唔太了解男人,好想知道男人對女人有性幻想先追求心儀對象,定係感情作為基礎先追求心儀對象
佢話係就係?咁我叫你去公園裸跑的話你係咪去?

再見了.........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 異域藍色工人 於 2019-8-20 11:17 PM 發表

一句到尾,先睇樣或身材先就係男人,性格行開啦,唔存在,如果對你冇性衝動仲點會有動力同你發展可持續關係,當然,尼個係普遍男性,如果男人自身條件差,佢就唔會考慮尼d野,有人要都偷笑(事實) ...
不太認同

外表合格已經可以,反而性格好緊要,而且學歴都重要,差太遠好難溝通

再見了.........
引用:
原帖由 呢個小小獅子 於 2019-8-20 10:47 PM 發表

我觉得男人因乖可以做到有性冇爱,但系女人大多数做唔到啩

茫茫人海,如若相遇,嗰边系命中整定

回覆 引用 TOP

引用:

十居其九都係為左扑條女先溝女

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呢個小小獅子 於 2019-8-20 22:47 發表

感情先

回覆 引用 TOP

{感情作為基礎先追求心儀對象}
樓主這句,其實我作為男士,很難明白.
要將朋友,變為情侶,
那你自己想想,有什麼情侶之間可以做,朋友就不可以呢?

女生也要面對競爭,
我作為男士,面前想跟哪一個女生有性關係.
那一個女生,就會是最先跟自己談愛,談感情的對象.

那好直接,次序問題.
不會有了感情,才想跟她有性關係.
我的次序是:有了想跟她親熱的念頭,才想跟她有感情有愛.

不過留意,不是想跟每個女生親熱,便想跟她有愛.
這是純粹性需要.與愛沒關係.

單靠感情,不會令我有性聯想,不會勃起.
那很難說服自己,是愛對方.
那就是將朋友,和女朋友作定義了.

想追求的對象,和沒意欲追的差異.

凡要追的,都可以勃起.
凡不想追的,不會勃起.

凡令我勃起的,值得追求.
凡不令我勃起的,不會追求.

Sex

睇大腦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-8-20 11:28 PM 發表

不太認同

外表合格已經可以,反而性格好緊要,而且學歴都重要,差太遠好難溝通
日常溝通90%都係 生活既嘢
相處根本唔關學歷事
當然職業會有影響
日日講粗口 同斯斯文文已經係分別

每個男人都有 說不出的心碎
乜人都有,通常感情行先

回覆 引用 TOP

引用:

完全認同,外表不吸引,根本不想去認識她

回覆 引用 TOP

多數係想屌你個閪先

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。