[女性健康分享] 男友早洩問題

男友早洩問題 E-mail 此主題給朋友

係咁嘅!我同男朋友一齊都有2年前,佢今年24歲,我係佢第一個女朋友,我發覺佢好似有早洩問題。
平時同佢做,佢插入後10分鐘內一定射,有時候3分鐘內就射咗!
就好似今日咁佢一分鐘就洩咗出嚟!之後軟咗,我地前戲都係15分鐘左右。上星期先做完。我問佢你幾時打過飛機,佢話2星期前。
點算啊!佢20幾歲咋!之前都同佢講過佢可能有依個問題,但早洩陽萎依啲嘢對男性嚟講都好敏感,佢哋會覺得好冇面,好難叫佢地睇醫生,但我真係好擔心佢健康同會影響到我地。
可唔可以教吓我點做!

那些不经意想起的,总是记忆里最深刻的
熱賣及精選
引用:
原帖由 陸羽凡 於 2019-8-20 09:59 AM 發表

係咁嘅!我同男朋友一齊都有2年前,佢今年24歲,我係佢第一個女朋友,我發覺佢好似有早洩問題。
平時同佢做,佢插入後10分鐘內一定射,有時候3分鐘內就射咗!
就好似今日咁佢一分鐘就洩咗出嚟!之後軟咗,我地前戲都係15分鐘左右。上星期先做完。我問佢你幾時打過飛機,佢話2星期前。
點算啊!佢20幾歲咋!之前都同佢講過佢可能有依個問題,但早洩陽萎依啲嘢對男性嚟講都好敏感,佢哋會覺得好冇面,好難叫佢地 ...
佢有冇割包皮?5-10分鐘係正常

真系好郁闷嘅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓下野生的神童 於 2019-8-20 11:25 AM 發表

佢有冇割包皮?5-10分鐘係正常
冇鎅,至多两分钟

引用:
原帖由 陸羽凡 於 2019-8-20 09:59 AM 發表

點算啊!佢20幾歲咋!之前都同佢講過佢可能有依個問題,但早洩陽萎依啲嘢對男性嚟講都好敏感,佢哋會覺得好冇面,好難叫佢地 ...
正常都是5-10分鐘,想加長要食藥,到時可以插足一個鐘,你會頂唔順

引用:
原帖由 betterbetter 於 2019-8-20 11:48 AM 發表

正常都是5-10分鐘,想加長要食藥,到時可以插足一個鐘,你會頂唔順

引用:
原帖由 陸羽凡 於 2019-8-20 11:50 AM 發表

你有沒有睇過AV長片?你代入個女優被人插足一個鐘,你到時上來講感受

10分钟十分正常吧。。1分钟以内就唔正常,不过都要睇下系米经常都1分钟,如果一半以上就系就系有问题,都好讲状态同心理环境。如果一周有2次以上系好难快射噶。连续插10分钟其实系好难。。

Oman~
引用:
原帖由 卜卜星 於 2019-8-20 02:37 PM 發表

10分钟十分正常吧。。1分钟以内就唔正常,不过都要睇下系米经常都1分钟,如果一半以上就系就系有问题,都好讲状态同心理环境。如果一周有2次以上系好难快射噶。连续插10分钟其实系好难。。 ...
我認為5分鐘都正常,但係5分鐘唔到!

引用:

係咪你樣太衰嚇到你男友早泄?

引用:
原帖由 Mer哥 於 2019-8-20 04:29 PM 發表

係咪你樣太衰嚇到你男友早泄?
你冇见,你点知!!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 陸羽凡 於 2019-8-20 04:27 PM 發表

我認為5分鐘都正常,但係5分鐘唔到!
超1分钟就算正常。。。连续5分钟好攰噶。。 主要前期做好。。。5分钟可以令你高潮迭起

Oman~
引用:
原帖由 卜卜星 於 2019-8-20 05:01 PM 發表

超1分钟就算正常。。。连续5分钟好攰噶。。 主要前期做好。。。5分钟可以令你高潮迭起
前戏肯定冇问题,但系就后面实在太短

引用:
原帖由 陸羽凡 於 2019-8-20 11:46 AM 發表

冇鎅,至多两分钟
幾耐先夠畏飽你先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 陸羽凡 於 2019-8-20 05:06 PM 發表

前戏肯定冇问题,但系就后面实在太短
兩三分鐘太短,不要連續冲刺,抽出來抖吓,試下會否好些

71 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。