與她那些年的瘋狂😵片已del但好失落

與她那些年的瘋狂😵片已del但好失落 E-mail 此主題給朋友

n年冇出帖,老夫老妻搞嘢吾多,大時大節先行下禮,早前吾知点解撻吾著條嘢,搞到老婆冇哂引(其實我都想交下功課),自己以為只是偶然失準,原來吾係偶然,直至有次摷番條n年前老婆比人嘅片,果刻越睇越著,終於交番次功課,仲係超額完成😊
條片只是那些年的瘋狂事,完左事後老婆硬要我del片😨
del完好失落😵

熱賣及精選
引用:
原帖由 ttfat67900 於 2019-8-19 04:08 PM 發表

n年冇出帖,老夫老妻搞嘢吾多,大時大節先行下禮,早前吾知点解撻吾著條嘢,搞到老婆冇哂引(其實我都想交下功課),自己以為只是偶然失準,原來吾係偶然,直至有次摷番條n年前老婆比人嘅片,果刻越睇越著,終於交番次功課,仲係超額完成😊
條片只是那些年的瘋狂事,完左事後老婆硬要我del片😨
del完好失落😵 ...
冇左條片,我怕下次又會撻吾著😵

電腦有得un-delete

回覆 引用 TOP

死廢老,你老婆日日比我屌到慾仙慾死、江河缺堤了

或者試吓去91搵搵,可能比你揾到。

你沒片睇米不舉

引用:
原帖由 草夠錢40歲退休 於 2019-8-19 04:16 PM 發表

死廢老,你老婆日日比我屌到慾仙慾死、江河缺堤了
人到半百半廢有乜出奇,你想屌人妻啫,市場大把人妻,睇你有冇本事食😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 安迪2000 於 2019-8-19 04:17 PM 發表

或者試吓去91搵搵,可能比你揾到。
91是乜?

引用:
原帖由 年尾有雙娘 於 2019-8-19 04:34 PM 發表

你沒片睇米不舉
出去叫g好快已舉

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2019-8-19 05:10 PM 發表

出去叫g好快已舉
咁你自己拍番叫G片比自己同老婆睇囉!你老婆可能仲興奮。

引用:
原帖由 香煎強勁的馬 於 2019-8-19 05:48 PM 發表

咁你自己拍番叫G片比自己同老婆睇囉!你老婆可能仲興奮。
怕佢興奮到忍吾住咬斷左

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2019-8-19 06:18 PM 發表

怕佢興奮到忍吾住咬斷左
😬怕佢咬到甩牙啩!

搵個人返嚟在你面前屌你 老婆 仲high啦

引用:
原帖由 jabichan 於 2019-8-19 06:36 PM 發表

師兄頗有經驗😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jabichan 於 2019-8-19 06:36 PM 發表

我都半百,我老婆都吾細,有人肯先算😅

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。