99話我搞到佢絕後 香討焦點

99話我搞到佢絕後 E-mail 此主題給朋友

我老公係獨仔 (有少少似幾代單傳),99之前已經係咁叫我一定要幫佢生返個仔,咁佢哋屋企先後計有人,好在我真係生咗仔,不過喺仔仔幼稚園個陣,覺得佢性格同其他小朋友好唔一樣,成日無故亂叫,坐唔定,所以就帶咗佢去睇醫生,醫生話係屬於過度活躍症,99就即刻好大反應,話我生都要生個有問題嘅,存心係想絕佢後。有冇搞錯啊!我個仔有事我都好心痛,我都唔想㗎,個死佬一句嘢都冇幫過我,好唔開心,我仲可以點?

反正你老公唔理你99又咁無知,求其寫張雞腸醫療報告話係隔幾代由男方基因遺傳,反問佢點解遺傳啲咁嘅基因比個你仔,問佢係咪前世做錯咩事。

引用:
原帖由 hhaileyy 於 2019-8-19 04:07 PM 發表

我老公係獨仔 (有少少似幾代單傳),99之前已經係咁叫我一定要幫佢生返個仔,咁佢哋屋企先後計有人,好在我真係生咗仔,不過喺仔仔幼稚園個陣,覺得佢性格同其他小朋友好唔一樣,成日無故亂叫,坐唔定,所以就帶咗佢去睇醫生,醫生話係屬於過度活躍症,99就即刻好大反應,話我生都要生個有問題嘅,存心係想絕佢後。有冇搞錯啊!我個仔有事我都好心痛,我都唔想㗎,個死佬一句嘢都冇幫過我,好唔開心,我仲可以點? ...
唔駛理佢,唔駛擔心,好多活躍仔大咗就冇事,有啲讀書仲好叻,在下有個朋友個仔就係,不過細嗰陣真係好攞命!講真依家真係多咗呢啲症,以前在下都以為係小朋友種得太犀利先會咁,但係近年真係越嚟越多,有專家話過同唔知咩家居物質接觸得多有關,你自己上網查吓,如果結果關你奶奶事都好,唔好話佢,淨係同老公講就算,等佢處理!

引用:
原帖由 花生之友 於 2019-8-19 04:46 PM 發表

反正你老公唔理你99又咁無知,求其寫張雞腸醫療報告話係隔幾代由男方基因遺傳,反問佢點解遺傳啲咁嘅基因比個你仔,問佢係咪前世做錯咩事。
都係個唔錯嘅方法

回覆 引用 TOP

生多個睇睇

引用:
原帖由 ICE006 於 2019-8-19 06:29 PM 發表

生多個睇睇
咁唔係好方法生女就仆街,生個一樣嘅又唔掂,生個正常嘅唔通殺咗依家嗰個?你個方法唔理想

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2019-8-19 06:46 PM 發表

咁唔係好方法生女就仆街,生個一樣嘅又唔掂,生個正常嘅唔通殺咗依家嗰個?你個方法唔理想
生到佢老公滿意為止

引用:
原帖由 ICE006 於 2019-8-19 06:54 PM 發表

生到佢老公滿意為止
依家係佢奶奶唔滿意嗰吓弊呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hhaileyy 於 2019-8-19 04:07 PM 發表

我老公係獨仔 (有少少似幾代單傳),99之前已經係咁叫我一定要幫佢生返個仔,咁佢哋屋企先後計有人,好在我真係生咗仔,不過喺仔仔幼稚園個陣,覺得佢性格同其他小朋友好唔一樣,成日無故亂叫,坐唔定,所以就帶咗佢去睇醫生,醫生話係屬於過度活躍症,99就即刻好大反應,話我生都要生個有問題嘅,存心係想絕佢後。有冇搞錯啊!我個仔有事我都好心痛,我都唔想㗎,個死佬一句嘢都冇幫過我,好唔開心,我仲可以點? ...
過度活躍唔算大問題wo⋯

回覆 引用 TOP

叫佢自己生

回覆 引用 TOP

問你奶奶當年做咩唔生多幾個仔

古代奶奶打你都得

宜家醫學昌明,過度活躍症處理好後同平常人一樣.

回覆 引用 TOP

仲可以呻,可以罵!

回覆 引用 TOP

認命

回覆 引用 TOP

101 1234567
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。