[100%愛情自玄其說] 鍾意咗 上有 婦 之夫

鍾意咗 上有 婦 之夫 E-mail 此主題給朋友

成世人流流長 ,身邊有幾多個過客真係唔知!
近排鍾意咗 有 婦之夫。。 當然對方都係瞞住老婆啦! 但係其實冇乜表示, 只係自己動咗心! 依家都已經唔再話 小王小3e d! 依家太多有家室嘅 不論男女 都出嚟各自搵食! 其實究竟同屋企嗰件係真係冇咗愛? 定係有愛冇性要出嚟解決呢?
但係 我想同佢有將來。。。。
或者人哋冇啦!😂😂 單相思。。

熱賣及精選
引用:
原帖由 雨中肥沃的筍盤 於 2019-8-19 06:01 AM 發表

近排鍾意咗 有 婦之夫。。 當然對方都係瞞住老婆啦! 但係其實冇乜表示, 只係自己動咗心! 依家都已經唔再話 小王小3e d! 依家太多有家室嘅 不論男女 都出嚟各自搵食! 其實究竟同屋企嗰件係真係冇咗愛? 定係有愛冇性要出嚟解決呢?
或者人哋冇啦!😂😂 單相思。。 ...
依家都已經唔再話 小王小3e d!
依家太多有家室嘅 不論男女 都出嚟各自搵食!

要騙人,首先要比個靚藉口,連自己都要呃埋先~~~

引用:
原帖由 雨中肥沃的筍盤 於 2019-8-19 06:01 AM 發表

3條佬約埋出來格劍好過啦?

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-8-19 06:10 AM 發表

依家都已經唔再話 小王小3e d!
依家太多有家室嘅 不論男女 都出嚟各自搵食!

要騙人,首先要比個靚藉口,連自己都要呃埋先~~~ ...
或者真係呃緊自己啦! 但係事實上生邊見得太多! 唔係男嘅出軌就係女嘅出軌! 搞到我近排人生觀 大變。。 初初都喺度諗有冇咁多呀?? 到自己遇到嘅時候先知原來真係好乸多!
不過都諗住斷咗個關係佢...... 因為 都幾傷下!

唔洗錢嘅尿兜

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

我是雷,我是火,邪我本性,神是我

雷火邪神

合金鋼不堅  中子彈何難
群英攻科技  敢破世上關

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AomoriSnow 於 2019-8-19 06:11 AM 發表

3條佬約埋出來格劍好過啦?
我同佢老婆都冇劍好難格㗎! 兩個女人 不同時段 服侍佢. 爽到震啦!

引用:
原帖由 雨中肥沃的筍盤 於 2019-8-19 06:17 AM 發表

我同佢老婆都冇劍好難格㗎! 兩個女人 不同時段 服侍佢. 爽到震啦!
你出條芝士肠,加佢條牛奶蕉,得左?

樓主, 回頭是岸, 明知對方有家室嘅偷食冇好結果, 對方只是貪新鮮有性無愛, 無謂破壞人哋家庭做小三/狐狸精喇!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中肥沃的筍盤 於 2019-8-19 06:01 發表

睇嚟係你自己春心動多啲喎~

沒有心情哭 懷念太煩複
溶在靈魂裡 血脈在抽搐
期待然後失敗 從熱氣變冰塊
原來極度傷痛 是靜態
在佢來說,你只是做sp

回覆 引用 TOP

小心佢呃呃氹氹。趙完鬆

回覆 引用 TOP

可以約埋佢老婆出黎,玩3P仲爽。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中肥沃的筍盤 於 2019-8-19 06:14 AM 發表

或者真係呃緊自己啦! 但係事實上生邊見得太多! 唔係男嘅出軌就係女嘅出軌! 搞到我近排人生觀 大變。。 初初都喺度諗有冇咁多呀?? 到自己遇到嘅時候先知原來真係好乸多!
不過都諗住斷咗個關係佢...... 因為 都幾傷下! ...
咁易受人薰陶嘅人,最容易就係隨波遂流…

回頭是岸 !

回覆 引用 TOP

引用:

那個有婦之夫瞞住老婆戀上劍擊運動?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。