Del

Del E-mail 此主題給朋友

del

熱賣及精選
引用:
原帖由 車站回收的高潮 於 2019-8-18 11:08 PM 發表

大家識咗好多年,當年都知佢對我有嘢,但因為同一公司,佢又已婚,所以我炸傻扮懵冇下文。
近來遇見返,佢對我熱烈追求,主動積極進取但又溫柔體貼細心。約會安排好地點book好晒枱買晒禮物,我抵擋唔住接受左。
但係平時行街唔可以長時間拖手,佢始終怕見到熟人,因為佢有老婆。
他一至五返工,星期六日family day。
同我相處嘅時間就係放工之後,又或者佢請半日假。
佢夜晚出街10:00要返屋企,又唔可以響 ...
"我冇心想拆散佢嘅家庭"
知唔知你而家拆緊人地家庭?

引用:
原帖由 87er 於 2019-8-18 11:31 PM 發表

"我冇心想拆散佢嘅家庭"
知唔知你而家拆緊人地家庭?
而家係佢溝我又唔係我主動,我從來都冇諗過坐正喎,愛情冇話先到先得。
不被愛嘅先至係第三者。

引用:
原帖由 車站回收的高潮 於 2019-8-18 11:37 PM 發表

而家係佢溝我又唔係我主動,我從來都冇諗過坐正喎,愛情冇話先到先得。
不被愛嘅先至係第三者。
即使佢溝你,
見到人地有家庭,
你都應該走人啦。

回覆 引用 TOP

你都戇鳩,見到優秀嘅男人點解要走?

回覆 引用 TOP

站喺佢角度,多一個sp,又唔會上身既,直頭正啦。

Family day唔洗諗,實唔會有成日或半日比你。

引用:
原帖由 無盡純情的蛋 於 2019-8-19 08:19 AM 發表

站喺佢角度,多一個sp,又唔會上身既,直頭正啦。

Family day唔洗諗,實唔會有成日或半日比你。
咁點樣玩可令佢分配多啲時間比我?

【上得床嚟牽被冚】

我口臭 =\= 我冇道理!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車站回收的高潮 於 2019-8-19 09:13 AM 發表

你要問既係佢,唔係問我呀,不過邊有可能呢

引用:
原帖由 無盡純情的蛋 於 2019-8-19 09:33 AM 發表

可能我魅力唔夠,令佢付出唔夠多嗎?

引用:
原帖由 無盡純情的蛋 於 2019-8-19 09:33 AM 發表

咁點樣可以增加多啲自己嘅吸引力呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車站回收的高潮 於 2019-8-18 11:37 PM 發表

不被愛嘅先至係第三者。
原來現代既愛情係咁樣
算小弟愛情思想守舊
不能認同

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車站回收的高潮 於 2019-8-18 11:08 PM 發表

大家識咗好多年,當年都知佢對我有嘢,但因為同一公司,佢又已婚,所以我炸傻扮懵冇下文。
近來遇見返,佢對我熱烈追求,主動積極進取但又溫柔體貼細心。約會安排好地點book好晒枱買晒禮物,我抵擋唔住接受左。
但係平時行街唔可以長時間拖手,佢始終怕見到熟人,因為佢有老婆。
他一至五返工,星期六日family day。
同我相處嘅時間就係放工之後,又或者佢請半日假。
佢夜晚出街10:00要返屋企,又唔可以響出邊過夜⋯⋯
真係悶死我,每次我話唔想再咁繼續落去,佢就話會搵到個合適嘅平衡點。
我冇心想拆散佢嘅家庭,亦都冇興趣。我只係想佢多啲時間陪我,但係似乎星期六日佢都冇意思抽時間出嚟陪我。

各位師兄啊,從男人嘅角度思考,其實佢係咪只係想搵我攝時間?唔係真係真心鍾意我㗎?
其實佢有車,就算星期六日兜過嚟搵我,唔會話抽唔到時間㗎?
其實佢想點樣玩法
SP中出內射唔洗負責囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車站回收的高潮 於 2019-8-19 09:47 AM 發表

可能我魅力唔夠,令佢付出唔夠多嗎?
你依家好差咩?你如果無吸引力,佢就唔追你啦。
佢就得一個,你想佢付出乜比你,你身份係小三。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車站回收的高潮 於 2019-8-19 09:13 AM 發表

你揀人夫,就預左係咁,可以點?

30 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。