女人可以有幾絕情

女人可以有幾絕情 E-mail 此主題給朋友

話分手就分手。6年感情咁就冇晒
有冇人答到我
有咩可以比我消磨到時間唔在諗佢

熱賣及精選
引用:
原帖由 農場莊家 於 2019-8-18 02:51 PM 發表

有冇人答到我
去執紙皮喇,由朝執到晚

引用:
原帖由 農場莊家 於 2019-8-18 02:51 PM 發表

有冇人答到我
試下去格劍啦!好快會忘記女人

唔靜係得女人先會咁絕情,唔愛既話男人定女人都可以絕情咖啦

引用:
原帖由 印度凸警 於 2019-8-18 06:08 PM 發表

去執紙皮喇,由朝執到晚
紙價巧低E家
不如去滅曱甴

搵個新歡,忘卻舊愛

試下愛男人

回覆 引用 TOP

借酒消愁囉!
轉基啦,男人比較有情有義。

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....
落吧飲酒睇波女

回覆 引用 TOP

咁即係問題已經出現咗好耐

回覆 引用 TOP

引用:

有冇人答到我
唔係女人係咁,男人一样咁絕情啦,睇性格啫,結左緍都会離婚啦,過一段時間就無野啦

回覆 引用 TOP

引用:

有冇人答到我
点解分手先,有冇努力挽救

引用:
原帖由 estateman 於 2019-8-18 06:55 PM 發表

紙價巧低E家
不如去滅曱甴
低唔低唔係重點
重點係消磨時間

要絕情男同女冇分別,但結咗婚未?如果未就好有問題,拍拖6年都未結婚。

回覆 引用 TOP

引用:

有冇人答到我
不停打J,每日四次每六個鐘一次…😎😎😎

伍毛害人 影響蒼生!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。