呢個男人係咪條利有疾病?定係性暗示?

呢個男人係咪條利有疾病?定係性暗示? E-mail 此主題給朋友

是咁的,我而家越來越憎老細,見到佢都感到嘔心
原因係我覺得佢對我不懷好意
譬如單獨見到佢,佢時常用手摸佢自己條頸,唔知係習慣定係別有所圖?
另外同佢出去做嘢成日坐佢架車,佢次次係車上發出聲音,即係條利係口入邊攪動發出敏感既聲音,又唔係吞口水既聲音,類似用條利攪牙齒既聲,可能有少少似自吻既聲音。即係條利同口腔入邊d肉碰撞既輕微聲音。雖然聲音唔大但係聽到都覺得嘔心,我一邊坐後面,冇眼睇,唔知佢係個嘴有病需要係咁發出聲音定係別有用心想勾引我。總之好嘔心。而且佢成日係車入邊大聲打哈痴,嚇得我⋯⋯總之令我唔舒服,覺得佢好嘔心。

大家覺得佢係咪個嘴或條利有疾病先會咁?係咪性暗示?

熱賣及精選
引用:
原帖由 inco 於 2019-8-18 09:54 AM 發表

譬如單獨見到佢,佢時常用手摸佢自己條頸,唔知係習慣定係別有所圖?
另外同佢出去做嘢成日坐佢架車,佢次次係車上發出聲音,即係條利係口入邊攪動發出敏感既聲音,又唔係吞口水既聲音,類似用條利攪牙齒既聲,可能有少少似自吻既聲音。即係條利同口腔入邊d肉碰撞既輕微聲音。雖然聲音唔大但係聽到都覺得嘔心,我一邊坐後面,冇眼睇,唔知佢係個嘴有 ...
姑姑仲未辭職咩?
唔鐘意c又要食c
真慘

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa
引用:
原帖由 billyfung11 於 2019-8-18 09:59 AM 發表

姑姑仲未辭職咩?
唔鐘意c又要食c
真慘
我狂想辭職,個男人實在太嘔心。佢肯定係鹹濕,換其他女人可能已經同佢搞埋。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2019-8-18 09:54 AM 發表

另外同佢出去做嘢成日坐佢架車,佢次次係車上發出聲音,即係條利係口入邊攪動發出敏感既聲音,又唔係吞口水既聲音,類似用條利攪牙齒既聲,可能有少少似自吻既聲音。即係條利同口腔入邊d肉碰撞既輕微聲音。雖然聲音唔大但係聽到都覺得嘔心,我一邊坐後面,冇眼睇,唔知佢係個嘴有 ...
您已經

愛上您老闆

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子
引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2019-8-18 10:04 AM 發表

您已經

愛上您老闆
冇。每日見到佢都覺得佢好嘔心。因為佢衛生習慣好差

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 陈钰 於 2019-8-18 10:18 AM 發表

唔鐘意c又要食c
我想明年辭職,所以今年未有行動。但係而家見到佢就想裸辭

回覆 引用 TOP

咁好嘅老闆邊到揾!
換轉係我對妳,我會~。。。

回覆 引用 TOP

話你知條利無毛

回覆 引用 TOP

姑姑,支持妳盡快辭職!妳老闆根本是精神上想強姦妳!妳應該盡快去警局立案舉報老闆精神上將會強姦妳,希望警察盡快做野。

肯定係挑逗緊妳啦,白雪公主👸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 VIP 於 2019-8-18 11:11 AM 發表

姑姑,支持妳盡快辭職!妳老闆根本是精神上想強姦妳!妳應該盡快去警局立案舉報老闆精神上將會強姦妳,希望警察盡快做野。

回覆 引用 TOP

跟男boss點都好過跟女boss, 女boss好x麻煩~~

回覆 引用 TOP

脷部是狼有過人之長脷?

回覆 引用 TOP

其中一個有病

回覆 引用 TOP

43 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。