• 瀏覽: 7,488
  • 回覆: 70
  • 追帖: 2
佢點追求你?追求過程中做左咩令你想一起?

賺左記得做善事~~

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 bebub 於 2019-8-17 08:11 PM 發表

話說同前男友都分左手一段時間,個陣因為佢偷食所以分手,對我打擊係幾大所以一直有追求者我都無開始,舊年話說識左個男人,離左婚既,由普通傾計到後來做左朋友,覺得佢人都幾好又純,咁開始去下街,咁後來佢都追我,追左一段時間我其實有好感但未至於好鍾意,呢段時間我係感受到佢真係錫我,咁
今年就開始左

但拍左一段時間後,我發覺佢愈來愈少搵我,佢話佢做野忙,所以忽略我,但唔會 ...
同為女人我支持你唔好浪費時間係呢個男人身上
再忙都要食飯.點都有時間發個信息俾你
如果佢對妳認真佢做咩都會唸起你
加油💪你一定會搵到幸福嘅

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2019-8-18 04:54 AM 發表

我都唔知安慰您、無論如何振作、如果發現再遇人不淑的話、振作、加油、再來過、識個個囉!唉!而家D男人、
豬豬好耐未見

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 soule 於 2019-8-18 07:09 PM 發表

同為女人我支持你唔好浪費時間係呢個男人身上
再忙都要食飯.點都有時間發個信息俾你
如果佢對妳認真佢做咩都會唸起你
加油💪你一定會搵到幸福嘅 ...
多謝你我會努力擁有我既幸福

回覆 引用 TOP

當一個男人突然不抽不采你時。就代表他已對你沒興趣。。。你還是去找過一個更好的人!

賺左記得做善事~~
引用:
原帖由 bebub 於 2019-8-17 08:11 PM 發表

話說同前男友都分左手一段時間,個陣因為佢偷食所以分手,對我打擊係幾大所以一直有追求者我都無開始,舊年話說識左個男人,離左婚既,由普通傾計到後來做左朋友,覺得佢人都幾好又純,咁開始去下街,咁後來佢都追我,追左一段時間我其實有好感但未至於好鍾意,呢段時間我係感受到佢真係錫我,咁
今年就開始左

但拍左一段時間後,我發覺佢愈來愈少搵我,佢話佢做野忙,所以忽略我,但唔會 ...
當然唔搵啦,佢連性需求都冇已經不是愛你

引用:
原帖由 好彩死唔去~哈哈 於 2019-8-18 08:43 PM 發表

當一個男人突然不抽不采你時。就代表他已對你沒興趣。。。你還是去找過一個更好的人!
岩!我地一齊努力

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星臣 於 2019-8-18 09:35 PM 發表

當然唔搵啦,佢連性需求都冇已經不是愛你
都係

回覆 引用 TOP

引用:

今年就開始左

屌你都費事! 証明有更好目標

回覆 引用 TOP

引用:

但唔知點解呢幾日突然有啲掛住佢,大家覺得搵唔搵佢好呢?
資料太少, 我又唔會斷定佢係呃你
不過既然佢都無搵你, 即係無心發展, 咁你中個頭埋去有咩意義呢?

引用:
原帖由 ame3738 於 2019-8-18 09:59 PM 發表

資料太少, 我又唔會斷定佢係呃你
不過既然佢都無搵你, 即係無心發展, 咁你中個頭埋去有咩意義呢?
明白,睇完你地留言我醒啦

回覆 引用 TOP

即係呢段時間佢無掛住你,有就搵咗你啦!唔掛住仲搵?咁奇怪?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 平常的人 於 2019-8-18 09:16 AM 發表

你咁快就俾男人得手佢咪唔再重視你嘍,綠分個野通常都係咁,鐘意你想同你一生一世嗰個唔會咁快要求嗰樣嘢,而拍幾個月拖就想要嗰樣嘢嗰D通常都變咗女方被動,或者俾人飛 ...
唔關快唔快食事,只係唔岩佢食啫,衣家個時勢黎講,識左一年被人溝左半年已經唔快咖喇

想人愛你
你要學識愛自己

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]