• 瀏覽: 6,206
  • 回覆: 62
  • 追帖: 1
熱賣及精選
我會介意個男人矮,差唔多高係底線

回覆 引用 TOP

矮過我就會介意,我1.73cm.

回覆 引用 TOP

雖然我都算矮, 但唔會搵個矮過自己既男友, 做朋友就無問題.

引用:
原帖由 stern 於 2019-8-18 02:09 PM 發表

我地班矮仔真係要面對現實
問下自己,有冇俾女仔鍾意過,就知道有冇可能,唔好自己呃自己
唔好賴生活圈子細,如果你高大靚仔,唔出聲出街都會俾女撩,公司都會有人鍾意你,就算公司全男,都會有好多親戚朋友爭住介紹女仔俾你識
可能你會喺街度見到有矮男都有女,一係就佢地超好命,要咁諗不如諗中六合彩不如仲易,一係就人地勁有錢,又或者係富二代
喺香討碰運氣就真係唔駛諗,樣靚性格好已經大把男仔圍住,現實世界已 ...
你講得幾好,咁點算先?
叫雞?
返大陸搵女友?

引用:
原帖由 WaiYee1012 於 2019-8-23 03:23 PM 發表

雖然我都算矮, 但唔會搵個矮過自己既男友, 做朋友就無問題.
你幾高先?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車站深情的採購 於 2019-8-23 04:47 PM 發表

你講得幾好,咁點算先?
叫雞?
返大陸搵女友?
可能算
叫雞只係可以解決性慾,可能年紀開始大,性開始變得唔係咁重要,我反而需要個伴多啲
返大陸搵女友,雖然唔可以一竹杆打一船人,但好多都係想要身份證,走佬都冇所謂,離婚分身家就唔抵
極其量只係去東南亞搵,始終大陸咁多門路,基本上大陸妹身邊一定有個朋友教佢一條龍點嫁落嚟香港跟住走人
東南亞都唔係百分百穩陣,你預左佢落到嚟除左低下階層既工之外,唔會搵到野做,叻既唔會嫁我地,低學歷加上語言文化差異,佢分分鐘搵唔到野做要你養埋佢,呢個都唔係問題,當一個女人全日無所事事,俾佢身邊出現個高大靚仔,帽既成數都幾高
所以結論都係搵到就搵,搵唔到無謂強求

引用:
原帖由 155CM的港男 於 2019-8-17 05:18 PM 發表

樣叫正常, 月入唔多得3萬
有幾高?

回覆 引用 TOP

其實最緊要大家溝通到,矮都唔緊要

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 155CM的港男 於 2019-8-17 05:18 PM 發表

樣叫正常, 月入唔多得3萬
我身高得152cm,介意男仔矮過自己架,不過都冇乜可能,除非係小朋友啦

引用:
原帖由 傻豬寶寶 於 2019-8-24 01:53 AM 發表

我身高得152cm,介意男仔矮過自己架,不過都冇乜可能,除非係小朋友啦
153o ng ok ?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stern 於 2019-8-23 11:30 PM 發表

可能算
叫雞只係可以解決性慾,可能年紀開始大,性開始變得唔係咁重要,我反而需要個伴多啲
返大陸搵女友,雖然唔可以一竹杆打一船人,但好多都係想要身份證,走佬都冇所謂,離婚分身家就唔抵
極其量只係去東南亞搵,始終大陸咁多門路,基本上大陸妹身邊一定有個朋友教佢一條龍點嫁落嚟香港跟住走人
東南亞都唔係百分百穩陣,你預左佢落到嚟除左低下階層既工之外,唔會搵到野做,叻既唔會嫁我地,低學歷加上語言文化差 ...
以你分析,都係叫雞算

引用:
原帖由 車站深情的採購 於 2019-8-24 06:09 PM 發表

以你分析,都係叫雞算
自己解決算,叫雞只係解決到性慾,相信你會更空虛,而且分分鐘會惹到性病
如果你搵另一半係為左解決性慾,你會好失望,女人唔係話你想就俾你搞,生完仔分分鐘只係顧住湊仔女唔理你,你去婚後版就會見到幾多男人呻婚後冇性生活

介意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WaiYee1012 於 2019-8-23 03:23 PM 發表

做朋友冇問題係廢話,我相信冇人做朋友都要睇高度,睇有冇錢同睇有冇利用價值我就聽過

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]