• 瀏覽: 6,731
  • 回覆: 62
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-10-3 06:15 PM 關閉
只介意冇錢!

回覆 引用 TOP

我一定吾會接受男人矮過我,高既男人有安全感好多。

引用:
原帖由 christy0790 於 2019-8-18 01:12 PM 發表

我一定吾會接受男人矮過我,高既男人有安全感好多。
你幾高先?
如果155cm,但練到好隻,又識泰拳夠安全感呢?

我地班矮仔真係要面對現實
問下自己,有冇俾女仔鍾意過,就知道有冇可能,唔好自己呃自己
唔好賴生活圈子細,如果你高大靚仔,唔出聲出街都會俾女撩,公司都會有人鍾意你,就算公司全男,都會有好多親戚朋友爭住介紹女仔俾你識
可能你會喺街度見到有矮男都有女,一係就佢地超好命,要咁諗不如諗中六合彩不如仲易,一係就人地勁有錢,又或者係富二代
喺香討碰運氣就真係唔駛諗,樣靚性格好已經大把男仔圍住,現實世界已經大把選擇,剩返既,俾你都未必要,除非你大把錢,或者有好突出既條件,否則呢度咁多狗公,上網識都唔駛揀我地班矮仔啦

引用:
原帖由 車站深情的採購 於 2019-8-18 01:40 PM 發表

你幾高先?
如果155cm,但練到好隻,又識泰拳夠安全感呢?
我170cm喎,而且我吾中意肌肉男/大隻佬。

你係騎師的話,super model 都有得𨳒👍🏼

I have a dream,
a dream that one day I am no longer loanhigh!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 christy0790 於 2019-8-18 02:19 PM 發表

我170cm喎,而且我吾中意肌肉男/大隻佬。
160高,識泰拳,有安全感,得吾得?

引用:
原帖由 155CM的港男 於 2019-8-17 05:18 PM 發表

樣叫正常, 月入唔多得3萬
你好矮嗎?

回覆 引用 TOP

聯想好似電燈柱掛老鼠箱

回覆 引用 TOP

寧矮莫短

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車站深情的採購 於 2019-8-18 02:44 PM 發表

160高,識泰拳,有安全感,得吾得?
160... no lar

引用:
原帖由 155CM的港男 於 2019-8-17 05:18 PM 發表

條j有無15cm?
如果無,算啦

我158cm條j有16cm

回覆 引用 TOP

有錢俾我 ,我👌

回覆 引用 TOP

引用:

介意就一定架啦
如果你好有才華, 或者有錢, 咪包容多d囉

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]