(更新 已經割席)比個黑衫女義士救左我

引用:
原帖由 cusooninhk 於 2019-8-17 06:13 PM 發表

軍妓?
黑衫人是軍人

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 123okokok123 於 2019-8-17 06:11 PM 發表

人一世物一世 乜嘢都試下

做人唔好咁膚淺
自由西愛滋梅毒任仔砌!

回覆 引用 TOP

顏射自由西

回覆 引用 TOP

樓主發錯地方,應該發去成人夜遊版。

jj post again?

##########################
####  謝絕伸手黨      ####
####  鄙視以第三方軟件   ####
####  扮作有料嘅綱絡騙棍  ####
##########################

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stephy_fans 於 2019-8-17 06:15 PM 發表

農曆7月小心些
莫非撞鬼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hung663 於 2019-8-17 06:17 PM 發表

其他人講嗰啲嘢啫

回覆 引用 TOP

細個無睇警訊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 胃胃愛涼涼 於 2019-8-17 05:51 PM 發表

原來條女又係有J小妹
可能樓主都貪心想多條J呢🤭

伍毛害人 影響蒼生!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hung663 於 2019-8-17 06:17 PM 發表

所以唔好話啲黑衫嘅人全部都係衰

呢度都有啲人係搞事嘅

引用:
原帖由 123okokok123 於 2019-8-17 06:00 PM 發表

咁個女仔都有暗示個

只要大家很努力肯付出
佢話會 自然會有人 令到我得到 收穫
最怕最後條仔令大你有鑊收。。。。

孫中山訂立《中日盟約》的消息傳出,海內外華人一致譴責,黃興、陳炯明、鈕永建,柏文蔚,李烈鈞等五位聯名發表了“不倚賴他族”長篇通電。並譴責孫中山“倚日”
引用:
原帖由 123okokok123 於 2019-8-17 02:59 PM 發表

如題

事發地點葵芳

因為催淚彈事件 當日有好多人圍到地鐵站職員

我只係其中花生友

當時我打電話 同我朋友分享緊現場情況 側邊有啲黑衫嘅仔
可能聽到我同我啲朋友喺電話講嘅說話

我喺度笑緊佢哋冇膽要 戴口罩怕死 唔講道理
又話佢哋係廢青

跟住就 有幾個男仔推咗我去一邊角落頭
又用鏡頭對住我 又錄音如何如何

突然間 有個著黑色衫嘅女仔
走咗出嚟幫我解圍 ...
直頭要以身相許😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-8-17 06:20 PM 發表

最怕最後條仔令大你有鑊收。。。。
是否屈錢嗰啲?

回覆 引用 TOP

女賊, 壞人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 食野人 於 2019-8-17 05:55 PM 發表

個黑衣係咪叫呀全
係wor

佢網名有個泉字

whatapp名
小清泉

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。