• 瀏覽: 29,560
  • 回覆: 170
  • 追帖: 2
真係好煩 話咩佢地個年代20幾歲個仔已經幾歲  時代唔同晒啦依家結婚生仔你估易咩

真係唔容易, 但年紀大左生又係個問題~ 

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2019-8-17 09:55 AM 發表

真係好煩 話咩佢地個年代20幾歲個仔已經幾歲  時代唔同晒啦依家結婚生仔你估易咩
唔難,樓主是是但但搵個男人,最緊要個男人唔係性無能就得。

做人一定要懂得感恩.............

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2019-8-17 09:55 AM 發表

跟我走

引用:

樓主咁講應該係有男朋友??
咁唔結嘅隱憂係?
可以同屋企人講清楚嘛

回覆 引用 TOP

樓主你阿媽都是為你好,過多幾年你老多幾歲,想生都不容易

引用:

你幾多歲先?如果18-22,又真係吹早左。

引用:

生仔好容易將支棍塞入去蛇呢張出嚟就有

回覆 引用 TOP

做多D愛

回覆 引用 TOP

今時今日,唔生好過生

I have a dream,
a dream that one day I am no longer loanhigh!
關心你

回覆 引用 TOP

老人家恨孫好正常,你都應該係諗自己年紀大無甘多精力去湊,早d計劃。

引用:

同佢地講,男男會有B嗎?

回覆 引用 TOP

結婚呢啲樣好講自發性,唔係為結而結為生而生,咁結黎都唔知為乜。

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]